Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iPhone a legjobb?Vagy csak...

Az iPhone a legjobb?Vagy csak menőzésre való?

Figyelt kérdés
Környezetemben minden nagyképű-újgazdagnak iPhone-ja,iPad-ja,Apple watch-a van.Na de mennyivel ér többet mint a Samsung mondjuk?Nekem az van,tökéletesen megfelel.Míg az iPhone-ról sok rosszat olvasni,minthogy nem lehet vele telefonálni rendesen,mert recseg-ropog össze-vissza.

2021. aug. 13. 12:03
1 2 3
 21/25 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Kinek mi jön be. Mert nekem sem jön be az android, attól nem tartom sz@rnak, sok ember szereti.
2021. aug. 13. 17:14
 22/25 anonim ***** válasza:
39%
Az iPhone Magyarországon a legdrágább.
2021. aug. 14. 03:51
 23/25 Alex Fly ***** válasza:
100%

Nem fogok belemenni értelmetlen flamewarba.

Az iPhone a maga kategóriájában kiváló készülék, tökéletesen kielégíti az átlagemberek átlagigényeit anélkül, hogy a legkisebb mértékben is érteni kellene hozzá és nem engedi, hogy bármely ismeretlen beállítás indokolatlan piszkálgatásával működésképtelenné tudja tenni a user. Az Android ezzel szemben egy nyílt, általános célú operációs rendszer, amely hozzáértő kezekben jóval hatékonyabb lehet, de laikusként igen könnyű végzetes hibát okozni benne...

Mindegyiknek megvan a maga célközönsége, amely számára a másik rendszer nem (vagy csak kompromisszumok árán) felelne meg. Éppen ezért értelmetlen belemenni abba, melyik a jobb (ha esetleg valakit érdekel, én Androidos mobilt használok, de volt tapasztalatom az Apple rendszerével is - éppen ezért döntöttem emellett)...

2021. aug. 15. 15:43
 24/25 anonim ***** válasza:
74%

Nekem iPhone volt az első komolyabb telefonom, előtte nagyon gyenge minőségű lg és Samsung telefonom volt. Viszont azért ismerősök által van tapasztalom Samsung és Huawei telefonokkal is és ha fizetnének sem kene egyik sem 😂De biztos valaki meg az iPhone telefonnal van így. Fél éve van meg az új iPhoneom, rengeteg spórolás árán, de imádom.

Bevallom nem vagyok valami technikai zseni, ezért én nem kizárólag a belső dolgokat néztem.

Kinézetre szerintem a legszebb telefonok kívülről, belülről. Illetve a fotók minősége évezredekkel meghaladja a Samsung v huawei telefonnal készített képeket.

2021. aug. 15. 20:03
 25/25 anonim ***** válasza:
Volt Iphone-om és Andoridos mobilom is, én speciel az Androidot jobban szeretem, de most mégis gondolkozom rajta, hogy visszaváltok almára abból az egyszerű okból, hogy nem szeretnék 6,5+ inches telefont, a Samsung és a Huawei pedig már szinte csak ebben a méretben gyárt.
2021. szept. 29. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!