50-70 ezer környékén melyik a legjobb hátlapi kamerával rendelkező telefon?
Figyelt kérdés
2021. júl. 30. 07:58
2/16 anonim válasza:
#2: Az iPhone alsó hangon duplájába kerül. Kb. 140e a legolcsóbb.
Szerintem ebben az arkategóriában nincs jo kamerás telefon.
100e környékén már vannak jók, pl Xiaomi.
3/16 anonim válasza:
iPhone 8/plus használtan nem kerül 140be. Ennyiért csak abban érdemes gondolkodni, ha fontos a jó kamera.
4/16 anonim válasza:
Nem használt telefonról szólt a kérdés
5/16 anonim válasza:
Kizárva sem volt még eddig.🤷🏻♂️
6/16 anonim válasza:
Használtban 50 alatt lehet venni Huawei P30 lite-ot, estlef Pro-t is ki lehet fogni
7/16 anonim válasza:
Na, a Huawei, azt inkább hagyjuk is szerintem, az egyik legjobban ócska telefon, a xiaomi-val az élen, ja meg a honor is egy hulladék. 😂😂
8/16 anonim válasza:
#7: jó hogy ennyire képben vagy. Igeális agymosott fogyasztóro ot :))
9/16 anonim válasza:
Te használsz divat telefont, és nem én! Akkor ki is az agymosott? 🤔 Mert kb, minden harmadik embernek ezek a kínai szarok van a kezükben. Akkor ki is az agymosott? Te vagy fiam az agymosott, de semmi probléma. 😉😂
10/16 anonim válasza:
Ügyes vagy. Én ugy valasztottam telefont, hogy összehasonlítottam.
Te meg úgy, hogy megvettel egy iPhone-t mert arra beszéltek rá.
Az a szar nem bír ki egy napot sem akkuval. Minden iPhone-os a szakadt töltőjével rohangál 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!