Az iPhone a legjobb?Vagy csak menőzésre való?
Jó telefon az iPhone, de sokan szátusz szimbólumnak tekintik.
Ahogy előttem is mondják ebben az árban nincs rossz teló a másik oldalon sem.
“Míg az iPhone-ról sok rosszat olvasni,minthogy nem lehet vele telefonálni rendesen,mert recseg-ropog össze-vissza.”
2008-ban mikor megvettem az első iphone-omat (3G), annál hallottam néha kis sercegést mikor telefonáltam. Aztán 1 hónap múlva rendbejött, de nem is ez a lényeg.
Azóta iphone-t használok, én nem tudok róla rosszat mondani, bekem nem voltak gondjaim egyikkel sem, a legrosszabb, hogy dràga, viszont az árát is jól tartja használtan. Nyilván nem tökéletes, mert olyan nincs, valakinek erre van igénye valakinek arra, van, pl valakinek az ujjlenyomat azonosítás jön be, valaki az arcfelismerőt részesíti előnyben.
Gyors, nem fagy, nem lassul be, egyből reagál a dolgokra, 4 év után frissítések miatt már érezhető, hogy nem olyan, mint új korában, de ez szerintem elfogadható, de még teljesen használható. Fel lehet venni a hívást, nem úgy, mint az olcsó androidos mobiloknál, mikor nem reagál az érintésre hívásnál. Stabil rendszer, amit én tapasztaltam a 13 év alatt.
1. válaszadó, milyen innovációra vársz, hogy olyan képet csináljon, mint egy DSLR, vagy az aksiidő növekedésén kívűl? Másnak milyen innovációja volt, hogy elhagyta a Jack aljzatot vagy az adaptert a dobozból, ja, hogy ezt is kopizták az apple-től. Nem istenítem az iphone-okat, mert csak egy telefon, de nem sz@r telefon.
Kérdező, ha neked megfelel a Samsung, akkor használd. Én sem mondom a Porsche 911-re, hogy szar, mert nincs olyanon, nekem meg jó azaz autó, ami van.
Egyébként próbáld ki az almás mobilt, lehet bejönne. Sok ismerősömnek Android volt anno, aki ugyan így tekintett az iphone-okra, mint Te vagy az 1. válaszoló, aztán pár ev múlva lecserélte a mobilját, mai napig használják, nem egy 2 emberről beszélek. De nem akarom osztani az észt, nyilván az a sok felhasználó, mind hülye, aki almás mobilt vesz, nem csak a logo miatt. Talán, mert csak egy egyszerűen kezelhető, használható mobilt szeretnének, hosszabb távra.
Még annyit hozzátennék, hogy aki kiírta a kérdést meg a válaszolók többsége, aki a státusz szimbólummal dobálózik, állítom, nem használtak iphone-t de még kezükben sem volt.
Mit szólnának, ha lenne egy olyan kérdés, hogy
“Miért vesznek még mindig az emberek Samsung telefont, koreai műanyag, igénytelen sz.rt, amin az amerikai google android rendszer fut. 8 kamerával, 110Mp-es kamerával, rengeteg memóriával és processzor maggal, hogy működő képes maradjon a telefon és versenyben tudjanak maradni, amiből évente annyi fajta modellt értékesítenek, hogy a gyártó sem tudja hol tartanak már? 🤪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!