Az iPhone a legjobb?Vagy csak menőzésre való?
1-es válaszolóval értek egyet. Amikor az első iphoneok megjelentek az tényleg egy új korszak kezdete volt. Akkoriban a 30-50 ezres nokiák korában egy 100-120 ezres iphone rohadt drágának számított de legalább elmondhattad hogy egy darab technológiát foghatsz a kezedben.
Steve Jobs még élt az iphone 4 megjelenésekor, az a telefon még jó volt.
Az iphone 5-től felfelé lettek unalmasak és túlárazottak az iphoneok.
Főleg amiatt is mert a versenytársak is elkezdték utolérni minőségben alacsonyabb árakon.
Fast forward a mai napig: személyes véleményem hogy az iphoneban az egyetlen jó dolog ami maradt az a fényképezőgép optika+szofver.
Azon kívül csak jól nézz ki a telefon de nem éri meg azt a nevetségesen nagy összeget amit elkérnek érte
Sokan úgy beszéltek az iphone-ról, mintha csak az lenne megfizethetetlen a magyar ember számára, az androidos csúcsmobilok mennyibe kerülnek, még ha a Fold 2 750 000 Ft-os árát nem is nézem. ? Hagyjuk már ezt.
Szóval kedves kérdező, sikerült megint egy jó kérdést feltenni a gyk-ra. Egyébként kiváncsi lennék az iphone-t szapulók áltagéletkorára.
Azért a legtöbb válaszoló elmondta, hogy jók az Apple termékek, de azért az árért van bőven opció a másik oldalon is.
Nekem pl. Volt iPhone 11 de abszolult nem éreztem, hogy na nekem most egy prémium telóm van, a kijelzője egyáltalán nem tetszett, mivel előtte nagyobb kijelzőjű telóm volt na meg a szélén az a széles fekete keret nem egy minőségi telefon benyomását keltette.
A 12-es széria már tetszett főleg a promax a mérete miatt, na de 400k nagyon sok, nekem legalább is.
Most egy 110k-ás LG Velvettel nyomom.
Az Iphone a maga módján jó.
Próbálja tartani azt a prémium szintet, amit az Android nem.
Iphone nincs 15 ezerért újan, ellenben Androidos okostelefonnak nevezett szutykok vannak.
Az IOS egy stabil, sokáig támogatott, gyors, biztonságos operációs rendszer.
Ezzel ellentétben az Android támogatása bizonytalan, nem mindig stabil, belassul, és nem a legbiztonságosabb.
Nem azt mondom, hogy az Android nem jó(nekem is Android van), de az IOS jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!