Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iPhone a legjobb?Vagy csak...

Az iPhone a legjobb?Vagy csak menőzésre való?

Figyelt kérdés
Környezetemben minden nagyképű-újgazdagnak iPhone-ja,iPad-ja,Apple watch-a van.Na de mennyivel ér többet mint a Samsung mondjuk?Nekem az van,tökéletesen megfelel.Míg az iPhone-ról sok rosszat olvasni,minthogy nem lehet vele telefonálni rendesen,mert recseg-ropog össze-vissza.

2021. aug. 13. 12:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
43%
Most őszintén! 2020-ban a csúcs modellnek volt 6GB RAM-ja, ami közel fél millióba kerül?
2021. aug. 13. 12:58
 12/25 Morzsi007 ***** válasza:
82%
Most őszintén! 2020-ban még mindig valakinek nem világos, hogy az ios fele annyi RAM-ból többet kihoz, mint az erőforrás zabáló android? Ez a cpu magokra is igaz. Az meg van, hogy a lényeg a szoftver és hardver együttes működésén alapszik. Iphone-nál az optimalizálás egyszerűbb, főleg, hogy maguk tervezik a cpu-t is most már, ami android esetében sokkal nehezebb feladat.
2021. aug. 13. 13:19
 13/25 anonim ***** válasza:
78%

1-es válaszolóval értek egyet. Amikor az első iphoneok megjelentek az tényleg egy új korszak kezdete volt. Akkoriban a 30-50 ezres nokiák korában egy 100-120 ezres iphone rohadt drágának számított de legalább elmondhattad hogy egy darab technológiát foghatsz a kezedben.

Steve Jobs még élt az iphone 4 megjelenésekor, az a telefon még jó volt.

Az iphone 5-től felfelé lettek unalmasak és túlárazottak az iphoneok.

Főleg amiatt is mert a versenytársak is elkezdték utolérni minőségben alacsonyabb árakon.

Fast forward a mai napig: személyes véleményem hogy az iphoneban az egyetlen jó dolog ami maradt az a fényképezőgép optika+szofver.

Azon kívül csak jól nézz ki a telefon de nem éri meg azt a nevetségesen nagy összeget amit elkérnek érte

2021. aug. 13. 13:19
 14/25 NemFogodKitalálni ***** válasza:
85%
Nekem is volt mar tobb fele fajta telefonom. Legutobbi az samsung galaxy s8 volt, lefagyott allandoan, ujraindult, kikapcsolt, miegymas… aztan meguntam, vettem iphone 11-et, lassan masfel eves. Semmi baja, soha nem fagyott meg le, gyors, kb egy alom telefon. Egyedul az egy hatranya, hogy gyorsabban merul az akksija, ami a tobbi telefonrol atlagban nem mondhato el. Dragak az apple termekek, de tenyleg jok.
2021. aug. 13. 13:33
 15/25 anonim ***** válasza:
67%
Ami a memóriát illeti, a Xiaomi telómban 6 gb van, az Iphone-ban meg 4, mégis az iPhone gördülékenyebb. Nem a mennyiség, hanem a minőség számít. Egy jól optimalizált rendszernek nem kell annyi memória.
2021. aug. 13. 14:14
 16/25 Morzsi007 ***** válasza:
92%

Sokan úgy beszéltek az iphone-ról, mintha csak az lenne megfizethetetlen a magyar ember számára, az androidos csúcsmobilok mennyibe kerülnek, még ha a Fold 2 750 000 Ft-os árát nem is nézem. ? Hagyjuk már ezt.

Szóval kedves kérdező, sikerült megint egy jó kérdést feltenni a gyk-ra. Egyébként kiváncsi lennék az iphone-t szapulók áltagéletkorára.

2021. aug. 13. 14:51
 17/25 anonim ***** válasza:
72%

Azért a legtöbb válaszoló elmondta, hogy jók az Apple termékek, de azért az árért van bőven opció a másik oldalon is.

Nekem pl. Volt iPhone 11 de abszolult nem éreztem, hogy na nekem most egy prémium telóm van, a kijelzője egyáltalán nem tetszett, mivel előtte nagyobb kijelzőjű telóm volt na meg a szélén az a széles fekete keret nem egy minőségi telefon benyomását keltette.

A 12-es széria már tetszett főleg a promax a mérete miatt, na de 400k nagyon sok, nekem legalább is.

Most egy 110k-ás LG Velvettel nyomom.

2021. aug. 13. 15:06
 18/25 anonim ***** válasza:
71%
Nekem azért van Iphonem, mert pici a kezem és sokkal kényelmesen elfér benne egy kisebb szélességű telefon. Inkább ráfizetek többet, de a fogása számomra legfontosabb egy telefonnak, hogy egy kézzel teljesen átérjem a telefont. Sajnos android telefonok közül nincsen ekkora méretű telefonok.
2021. aug. 13. 15:12
 19/25 anonim ***** válasza:
91%

Az Iphone a maga módján jó.

Próbálja tartani azt a prémium szintet, amit az Android nem.

Iphone nincs 15 ezerért újan, ellenben Androidos okostelefonnak nevezett szutykok vannak.

Az IOS egy stabil, sokáig támogatott, gyors, biztonságos operációs rendszer.

Ezzel ellentétben az Android támogatása bizonytalan, nem mindig stabil, belassul, és nem a legbiztonságosabb.

Nem azt mondom, hogy az Android nem jó(nekem is Android van), de az IOS jobb.

2021. aug. 13. 15:29
 20/25 anonim ***** válasza:
70%
Volt próbának iPad nálunk nekem nem jött be se gyereknek .én okosabbak érzem a Samsung tabletemet.
2021. aug. 13. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!