Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha Iphone 12-őm van akkor...

Ha Iphone 12-őm van akkor menő leszek az iskolában?

Figyelt kérdés
Mármint engem nem igazán érdekel ez az egész, gondoltam most az Android után kipróbálnám hogy egy Iphone milyen, aztán valószínűleg jövőhéten veszek egy 12-t. Számomra a menőség nem itt kezdődik, ennél már kicsit nagyobb dolgokkal játszadozok mint egy 270 ezres telefon, na de annyian mondják a tinik között hogy az iphone az menő meg ilyenek, meg rengeteg ilyen mém is van. Akkor engem most menőnek fognak hinni vagy mi? :D 18F

2021. júl. 2. 00:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon sokan valóban így gondolják, hogy akinek iPhone van akkor az már hú ha az igen ez már valaki.

Az apple elég jól elültette ezt az emberek agyába, na meg a legtöbb ismert celeb kezében is iPhone-t lehet látni és inestől kezdve jön az, hogy ,,láttad Iphone-ja van" nekem is kell😄

2021. júl. 2. 06:02
 12/26 anonim ***** válasza:
31%
Nem is ismerkedek olyan emberrel akinek "alma" van a kezében 🤷‍♂️
2021. júl. 2. 07:57
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Két lehetőség van: Vagy te leszel az istencsászárkirály, vagy száműznek a közösségből. Attól függ, ők mit használnak. Illetve a mértéke pedig az emberek intelligenciájával fordítottan arányos.
2021. júl. 2. 09:04
 14/26 A kérdező kommentje:

#12 Na és miért nem? :D

Lehet, hogy az illető csak egy prémiumabb telefont akart, ami nem lassul be 2 év alatt meg nem romlik el, mint az Androidosok például. Én is ezért veszek Iphone-t, mert ez 5 év múlva is telefon marad, ellenben a mostani 2 éve vásárolt Samsungommal, ami használhatatlan lett.

2021. júl. 2. 10:58
 15/26 anonim ***** válasza:
25%
Akkor sem veszek több százezer forintos telefont, inkább veszek belőle öt használható androidost 🤷‍♂️ #12
2021. júl. 2. 11:17
 16/26 anonim ***** válasza:
87%

Nem leszel menő. Az emberek 99%-a pont leszarja, hogy kinek milyen telefonja van. A maradék 1%-al még nem éri meg foglalkozni.

Nekem is iPhone 12-m van (mini), de nekem a hosszú szoftveres támogatás kellett. Eszembe nem jutott olyan, hogy menő.

2021. júl. 2. 11:24
 17/26 Morzsi007 ***** válasza:
100%

Egyetértek az utolsóval. Plusz nekem is Mini-m van, na nem azért mert menő, egyrészt, mert soha nem volt androidom, nem ismerem csak az ios-t, közel a 40-hez már nem akarok megszokni mást, másrészt ez eg kis méretű telefon, amit kényelmesen lehez zsebrerakni és nem lóg ki a 2/3-a, mint sok emberné látni. Az hogy nekem ez a dizájn tetszik, meg szerintem elegánsabb a szögletes forma, mint a többi már szubjektív.

Ez a menőzés meg annyi, hogy akinek egy új BMW-je van, azt lehet jobban megnézik a fiatalok ellenben egy fiat punto-s macsó gyereket. Ha tehetnéd melyiket választanád, vagy vetetnéd apuval?

2021. júl. 2. 12:56
 18/26 anonim ***** válasza:
35%
Menő? Inkább egy "na ennek is csak megszületni volt nehéz" kisk_cs_g leszel.
2021. júl. 2. 13:19
 19/26 anonim ***** válasza:
85%
Menő az, aki tett valamit, nem az, aki vett valamit. Rosszabb esetben részletfizetéssel, vagy anyuci pénzéből.
2021. júl. 2. 14:24
 20/26 anonim ***** válasza:
81%
Az pedig szánalmas, aki másokat a viszonylag olcsó tárgyaik vagy öltözetük miatt lenéz.
2021. júl. 2. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!