Hogyan legyek népszerű ("menő") egy új iskolában?
Felvettek egy új suliba. Hogyan legyek ott népszerű, menő... stb. Kérlek segítsetek!
Newly
Nagyon egyszerű, sosem veszel komolyan semmit, sosem válaszolsz komolyan senkinek. Mindent elviccelsz vagy cinikusan válaszolsz. De ennek ellenére kitűnő tanuló vagy. Valahogy a rossz magatartás és a kiváló jegyek keveréke a menő. Ha okos vagy, de laza, tehát órán nem feszülsz meg, de ha írásbeli van hibátlanokat írsz. Ezzel a kombóval lehet kitűnni, a tanárok felfigyelnek rád és emiatt a társaid is.
Szóval laza, de okos. Ennyi.
Elözövel értek egyet. Az viszont fontos, hogy ne látszódjon, hogy ez direkt van. Szerintem úgy tudod kikerülni a lebukást, ha keveset beszélsz a társaiddal, de ha kinyitod a szád, akkor meggondolod, hogy mit mondasz.
Volt egy ilyen lány osztálytársam, a legjobb barátnőm volt akkoriban. Laza volt és nagyon okos, és igen, ö is pontosan a rossz magatartást kombinálta a tökéletes jegyekkel. Plusz még hozzájött, hogy rettentő alja családból jött, az apja börtönben, és az anyja se volt a toppon, viszont voltak kistesói. Emellett gyönyörű is volt. Mindig úgy felnéztem rá és irigyeltem. Próbáltam lemásolni de sajna csak szánalmas próbálkozás maradt. Ö nem akart népszerű lenni, ö csak az volt, nem játszotta ezt a stílust, neki ez volt a személyisége.
A legfontosabb ilyenkor az, hogy:
Tanulj!
Magadnak tanulsz, amit később értékelni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!