Vigyél magaddal fegyvert és lövöldözz ;)
örökre emlékezetükbe vésnek :)
Középiskola vagy Általános? És ami még fontos most kerültél oda vagy már régebben kezdted. Ha újonc vagy, esetleg kilencedikes még eljátszhatod a menő lány/fiú szerepét, de nem biztos hogy élvezni fogod ha nem vagy az a "kedvelt" tipus. De mivel nem arra irányult a kérdésed hogy érezd jol magad, hanem hogy menő legyél ezért ehhez ezek a tippjeim:
- Ne barátkozz olyanokkal akik nem az elit tagjai
- Próbálj népszerű barátot/-kat szerezni, aztán azok kapcsán újakat
- Legyél sokat a központban, járj el sulis rendezvényekre
- Szeresd azt ami menő, amit ők is szeretnek, ha inkább a falramásznál azoktol a dolgoktol akkor hitesd legalább el.
- Legyél szép / persze ez nem megválasztható/ ápolt, sportos.
- Legyél laza, de ne tanulj rosszul / nálunk azokat se bírták/ de azért tul jol sem
Nem tudom fiú vagy e vagy lány. Én lány vagyok úgyhogy erröl az oldalrol közelítem meg.
És még annyi: felejtsd el az egészet amit leirtam. Öltözz úgy és élj úgy ahogy te akarsz, ne a népszerűség mérő alapján válassz barátokat. A menőség nem jár eggyütt a boldogsággal. Higgy nekem, én megtalasztaltam.
/ végzős gimnazista lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!