Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek ahhoz, hogy ne...

Mit tegyek ahhoz, hogy ne legyek lúzer az iskolában?

Figyelt kérdés
Nincs egy darab barátnőm se, mindenki csak átnéz rajtam. Bárkihez megyek oda mindig csak leráz. Hogyan tudnék ezen változtatni? Valaki segítsen mert nagyon tanácstalan vagyok. Amúgy most vagyok kilencedikes.
2018. nov. 11. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
Szia.. Szóval most váltotta sulit.. Igaz? Ha gondolod dumálhatunk
2018. nov. 11. 20:30
 2/4 User-Agent ***** válasza:
59%
Lúzer? Tudtommal a suliban tanulni kell, nem ott éled le az életed. Talán valamiféle klisés filmszereplő vagy? De jót nevetnék rajta, aki az arcomba tolná ezt a szart. Az suli és a magánélet nem ugyanaz.
2018. nov. 11. 21:08
 3/4 anonim válasza:
100%
Próbálj valakihez "közeledni" pl. ha sétáltok haza vagy buszmegbe stb próblj vele beszélgetni.
2018. nov. 11. 22:26
 4/4 anonim ***** válasza:
81%
8.ban átmentem egy új suliba. Én nem erőltettem, ha nem akartak beszélgetni, akkor elvoltam egy könyvvel. 1-2 barátom volt, de velük is csak felszínesen beszélgettem. Értelmetlen témákról, csak az üres időt kitölteni. Nem is tartom már velük a kapcsolatot.
2018. nov. 20. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!