Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehet valaki olyan...

Hogy lehet valaki olyan lúzer, mint én?

Figyelt kérdés
Komolyan az én életemnek semmi értelme nincs. Kár volt megszületnem. Nem sajnáltatom magam, mégis miért sajnáltatnám magam idegeneknek, akik nem ismernek. De olyan ember nincs aki szeretne, nincs munkahelyem, autista vagyok.
2018. febr. 13. 12:14
 1/6 anonim ***** válasza:
34%
Ne aggódj, a GYK-n szinte csak lúzerek vannak. Ez a mi zarándokhelyünk :D
2018. febr. 13. 12:35
 2/6 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ha autista lennél, nem fogalmaznál ilyen szépen, ráadásul nem tartanád magad lúzernek, hanem jól el lennél a saját kis világodban.
2018. febr. 13. 12:41
 3/6 anonim válasza:
3%

Ebben az országban a következők vannak:

- Birkák akik az igazságon trollkodnak

- Munka, ma csak az nem dolgozik aki lusta (bemész az első közértbe, árufeltöltőnek jó leszel. (ha büdös a munka, akkor így jártál)

- Nők és férfiak akik nem pótolhatatlanok!

Most akkor mi is a baj?

2018. febr. 13. 12:53
 4/6 anonim válasza:
Akárcsak a többség, azaz te is fals információkból építettél fel magadnak egy világot, amely nem hasonlít az valóságra, ez okozza a jelenlegi "lúzer vagyok" érzésedet. Ha hagyod hogy eluralkodjon rajtad, "ők" nyertek, te pedig alárendelted magadat a szolgálatuknak. Nem volt egyszerű, de én kiléptem ebből.
2018. febr. 13. 13:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Úgy mint én :D
2018. febr. 13. 17:22
 6/6 anonim válasza:

Nyugi, nem te vagy itt a legnagyobb lúzer.

Éljenek a lúzerek4!

Lehetek én a lúzerek királya? :D

2018. febr. 13. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!