Nem tudom menő, és jól nézne e ki ha a hajam végét kékre befesteném? Jól nézne-e ki? Mehetnék úgy iskolába, vagy dolgozni?
Szerintem kék haj és kék haj között is óriási különbség van, viszonylag sok dolog meghatározza, hogy jól fog -e állni a végeredmény, többek között az is, hogy milyen a kivitelezés.
De én a helyedben mindenképp megcsinálnám, mert mégis miért ne? Hajról van szó, nem tetoválást csináltatsz. Ha nem tetszik, visszafested. Nagy ügy.
Próbáld ki, ha szeretnéd, ne név- és arcnélküli emberek véleménye alapján dönts.
Szerintem ha az egész van befestve az jobban néz ki de a te döntésed. Nekem nem tetszene viszont ha neked megtetszik úgy is hagyhatod.
Szerintem próblád ki kimosható festékkel vagy olyan dm es hajfesték sprayvel.
Ez a te döntésed, de nekem nem jön be a kék haj.
Különben az iskolától függ, hogy szabad-e kék hajjal menned suliba/dolgozni. Na meg az életkortól. Gondolom nem általános iskolás vagy, mert akkor nem dolgoznál. Te ismered az iskola házirendjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!