Hogyan ÉS MIVEL szoktad fertőtleníteni az okostelefon kijelzőjét? + Szavazás.
Kedves #5! #1 vagyok.
Ne viccelj már, hogy a telefon kijelzője lenne a "legkoszosabb tárgy" :D Ilyen, a tiédhez hasonló hozzászólások akkor keletkeznek, amikor (internetren olvasott) magasfokú tájékozottság ostobasággal párosul. Elolvasol valamit, aztán már te is hirdetni kezded, miközben tömény hülyeség amit beszélsz...
A telefonodat te körbe szoktad adni, és megfogatod napjában 250 emberrel? Mert akkor még lehetne igaz is... Ne mondd már, hogy egy olyan tárgy, amit jobb esetben csak te, esetleg a szűkebb családod megérint, az szennyezettebb lenne mint például a bankjegyek, a metrón a fogódzkodó, vagy a bevásárlókosarak / bevásárlókocsik, amelyeket most olyan nagy lelkesedéssel kell toogatnunk, ha be akarunk jutni egy üzletbe.
Letörölni mikroszálas törlőkendővel, fertőtleníteni meg úgy szoktam, hogy nyomok ugyanerre a törlőkendőre kézfertőtlenítőt, és megtörlöm.
Vagy vannak ezek a fertőtlenítő kendők, ezeket is szoktam használni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!