Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan ÉS MIVEL szoktad...

Hogyan ÉS MIVEL szoktad fertőtleníteni az okostelefon kijelzőjét? + Szavazás.

Figyelt kérdés

2021. ápr. 11. 11:05
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
84%
Csak a covid óta fertőtlenítem. A boltban a telefonról nézem a bevásárlólistát, úgyhogy koszos lesz, a kézfertötlenitöböl teszek rá és ronggyal, vagy papirzsepivel áttörlöm, semmi baja nem lesz tőle, 1 éve csinálom minden héten.
2021. ápr. 11. 12:19
 12/31 anonim ***** válasza:
77%
Szemüveg tisztitó sprével. Zsebkendőre lespriccelek, letörlöm a képernyőt, aztán a másik oldalával szárazra törlöm.
2021. ápr. 11. 12:28
 13/31 anonim ***** válasza:
61%
Domestosos kendővel, utána papírral megtörlöm.
2021. ápr. 11. 12:31
 14/31 anonim ***** válasza:
58%

#6 vagyok (most már...)

Én semmilyen lovon nem ülök fordítva, csak megmosom a kezemet telefonhasználat előtt, így a kijelzőre nem kerül külső forrásból érkezett olyan esetlegesen veszélyes szennyeződés, ami fertőtlenítést igényelne. Azt hittem ez másoknál is alapvető higiénia...

2021. ápr. 11. 12:34
 15/31 anonim ***** válasza:
88%
Enyémet nem kell, van rajta vírusirtó.
2021. ápr. 11. 12:36
 16/31 anonim ***** válasza:
86%

#6 #14

Tehát ha mész valahova tömegközlekedésen és valaki hív, akkor megvárod amíg kezet tudsz mosni szappannal és utána hívod vissza az illetőt? Ha elmész egy fesztiválra, vagy egy bevásárló körútra akkor egész nap nem veszed elő a telefonod hogy válaszolj valakinek vagy ránézz a bevásá listára? Ha vonattal vagy repülővel mész valahova ahova több óra az út, akkor a telefonod végig a táskádban van? Nem volt még olyan hogy odanyújtottad egy barátodnak a telefonod, hogy megmutasson/megmutass valamit? Ha bent vagy a suliban vagy munkahelyen, étteremben, vagy bárhol máshol ahol mások is léteznek, akkor soha nem volt még olyan hogy a telefonod az asztalra vagy a székre tetted le? Ha nyaraláson, állatkertben, kiállításon stb le szeretnél valamit fotózni akkor azt nem teszed? És még valószínűleg lehetne sorolni a példákat napestig. Rengeteg cikk van arról, hogy egy normál használat során mennyi dolog rákerülhet a telefonokra, komoly oldalakon is. Elég rákeresni vmi olyasmire hogy "should i sanitize my phone".

2021. ápr. 11. 12:56
 17/31 anonim ***** válasza:
14%
#16 Tehát ha mondjuk egy vírusos ember megérint egy tárgyat (árucikk, kilincs, korlát, kapaszkodó, stb.), majd ugyanazt valamikor megfogod te is, akkor attól tartasz, hogy utána a kezeiddel megérinted a telefonod kijelzőjét és ott lesz a kórokozó. Gondolkodjunk el ezen egy kicsit ...
2021. ápr. 11. 13:10
 18/31 anonim ***** válasza:
42%
17: Igen, pontosan így terjed a koronavírus. Viszont te nem is ezt mondtad, és az előbb még azzal érveltél, hogy megmosod előtte a kezed, most meg már ellenzed hogy terjedne úgy a kórokozó. "Gondolkodjunk már el ezen egy kicsit..."
2021. ápr. 11. 13:20
 19/31 anonim ***** válasza:
19%
Ne keverd, az nem én voltam! Ha a koronavírus így terjedne, akkor már a múlt nyáron százezrek kapták volna el.
2021. ápr. 11. 13:23
 20/31 anonim ***** válasza:
15%
Ja, akkor több ilyen tévhitű ember is van... Elnézést.
2021. ápr. 11. 13:25
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!