Hogyan ÉS MIVEL szoktad fertőtleníteni az okostelefon kijelzőjét? + Szavazás.
Figyelt kérdés
2021. ápr. 11. 11:05
21/31 anonim válasza:
17
Őszintén engem a jelenlegi vírus annyira nem érdekel, én azóta fertőtlenítem a telefonom amióta okostelefont használok és egész nap azt nyomkodom, 2011 óta ha jól számolom. Ez a téma már jóval a covid előtt hangot kapott. Tessék, itt egy cikk 2018-ból: [link]
22/31 anonim válasza:
Gondolom, akkor a boltban vásárolt almát meg paprikát (amit előtte ki tudja mennyien fogdostak össze) is fertőtlenítitek valami vegyszerrel mielőtt a szátokba vennétek.
23/31 anonim válasza:
Ráköpök és letörlöm a hüvelykujjammal
24/31 anonim válasza:
#23 ... majd fülzsírral fényesre polírozom.
25/31 anonim válasza:
Mi a baj? Így tisztítottam eddig is a csúcstelójaimat 23-as voltam
26/31 A kérdező kommentje:
Látom, jól elvagytok...
Az értelmes válaszokat köszönöm!
2021. ápr. 11. 15:13
27/31 anonim válasza:
Az értelmes válaszokat szívesen!
30/31 anonim válasza:
Én is utánaolvastam. Nem feltétlenül előnyös különböző kemikáliákkal tisztogatni. Nem azt mondom, hogy nem lehet olyan, ami kíméletes, és nem rongálja. De nekem többet ér, minthogy ilyennel ekb@sszam. Egy törlőkendővel szoktam tisztítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!