Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Elolvasod a Telekom Domino...

Elolvasod a Telekom Domino ÁSZ-módosításokról szóló SMS-eit, és azok linkjét, vagy egyből törlöd?

Figyelt kérdés
ma 11:45
 1/4 A kérdező kommentje:
ÁSZF*
ma 12:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Az SMS szövegét elolvasom, mert lehet hogy fontos, de a feltételeket nem. A lényeg, hogy évente meg kell csinálni az adategyeztetést, meg évente fel kell tölteni 3000 Forintra, hogy megújuljon. Többnyire csak engem szoktak hívni, ha meg én szoktam, akkor kibírom azt a 30 forintos percdíjat pár perc erejéig. De többnyire azt a pénzt a Play áruházban szoktam elkölteni. Ha úgy is rá kell költeni évente azt a 3000 Forintot, akkor nem mindegy?
ma 12:22
 3/4 Vágy-i válasza:
Äzonnal torlom mert a kis telefon memoria ja 100-ig terjed és sok a regi sms es ha ujjat kapok nem erkezik meg csak ha torlom 1 regit de akkor az fix a AFSZ modositatos butasag lesz ami t torlok .
ma 13:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Párszor elolvastam, de mindig arra jutottam, hogy a telekom akkora cég, hogy úgyis azt csinál, amit akar. Értsd: egyoldaluan úgy módosít szerződést, hogy az előfizetőnek rohadtul ne legyen jó. Ha nem tetszik valakinek az írhat az ENSZ-nek... Már csak törlöm az sms-eket.
ma 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!