Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A három ismert mobilszolgáltat...

A három ismert mobilszolgáltató közül (Telekom, Vodafon, Yettel) melyik kínál az átlag szürke közember számára a legolcsóbban feltöltős mobilinternetet?

Figyelt kérdés

jan. 27. 22:45
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Vodafone már nincs, csak One van, de a Digivel stb.
jan. 27. 22:50
 2/10 A kérdező kommentje:

Jó, értem. 😑 Azt elírtam... de most ettől a korrekciótól még nem tudtam meg, hogy melyik a jó döntés.

És igen, csak az ár számít. Igen, tudom, hogy a Vodafone-nál 9mbit/sec. a letöltési sebesség, a feltöltési meg ennek a töredéke. Tisztában vagyok vele.

Nem ez érdekel, csak hogy a legolcsóbb legyen.

És csak ez a 3 szolgáltató érdekel. Netfone ill. a többi még "egzotikusabb" rétegszolgáltató nem jöhet szóba.

jan. 27. 22:57
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Ha csak a nyers árat nézzük, akkor a (Vodaf)One. Ugyanis a feltöltőkártyás csomagban benne van havi 100 MB INGYEN. Akkor is ha az életben nem töltöd fel az egyenleged (így nyilván 1 évig érvényes, de addig is jár). Ennél olcsóbban nem kapsz, fizetni neked nem fognak hogy netezz.
jan. 27. 23:09
 4/10 A kérdező kommentje:

😔 Jó, oké, Te nyertél.

🏳️

(Amúgy min. 60 gigára lett volna szükségem. Feltöltős fizetéssel, semmiképpen sem előfizetésben)

jan. 28. 00:06
 5/10 anonim ***** válasza:

Telekom: korlátlan net 1 hónapra (megújuló, de le lehet mondani) 9900ft/hó

One: 500gb adat 7990ft/hó

Yettel: nem találtam megfelelőt

jan. 28. 02:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem a Telekom feltöltőkártyás netből az a csomag tetszett meg, amit egyszer megveszek és addig használom amíg el nem fogy, nincs havi keret. Sajnos a nevét elfelejtettem, de utánanézek majd.
jan. 28. 06:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Maraton a csomag neve. 1 GB 1550 Ft, vagy 5 GB 3990 Ft. Szerintem a Maraton 5 GB jobban megéri, mivel úgy is addig használod, amíg el nem fogy, így 0,78 Ft/Mb-ra jön ki.

Van akinek ez az 5 GB több hónapra, vagy akár egy évre is elég, míg más néhány nap alatt, vagy hamarab lehasználná. Ha arra kell mobilinternet, hogy útközben megnézd az üzeneteid, emailjeid, meg elolvass 1-2 cikket, akkor sokáig kitarthat. De fontos, hogy ne legyen folyamatosan bekapcsolva a mobiladat, csak amikor használod, mivel a háttérfrissítések havi szinten 1 Gb-ot, vagy többet is elhasználhatnak.

A másik jó árban lévő internet az One-nál van, ha valaki keveset használja.

Az egyik 12 x 1 GB adat, ez 5690 Ft/12 hó, és minden hónapban ad 1 GB-ot, plusz 100 Mb ingyenes, havi 474 Ft-ra jön ki. Ez szintén a fent írt alkalomszerű használatra elég, ugyanakkor egy év alatt 12 Gb.

A másik 3 x 5 GB adat, ez 4990 Ft/3 hó. Aki többet használ mobilinternetet, vagy fontos, hogy a háttérben folyamatosan frissüljön (hívható legyen az azonnali üzenetküldő alkalmazásokon keresztül), neki ez a csomag elég kedvező árban van, havi 1663 Ft-ra jön ki. Szerintem jelenleg ez a 3 x 5 GB adat a legjobb ajánlat, mivel 1663 Ft-ért ésszerű használat mellett elég egy hónapra.

jan. 28. 09:08
 8/10 A kérdező kommentje:

#1 Köszönöm! 🙏🏻

Ez esetben akkor mindegy is, csak a Telekomos Maraton csomag jöhet szóba.

Az az igazság, nem saját használatra voltam kíváncsi, hanem egy olyan családnak, akik most nagyon szorult helyzetben vannak. A régebbi telefonomat már felajánlottam Nekik (az is, ahogy minden is bentégett), de a tegnapi műszakomban belengették, hogy most végre megint elérjük hóvégére a +10%-os bónuszt. Gondoltam, ha azt tényleg megkapom, akkor max. 10e Ft-ot simán tudok nélkülözni, abból meg feltöltök egy csak netes SIM kártyát, hogy esetleg az ügyeiket, ha jól jönne és nincs más netük, tudják intézni.

🤷🏻‍♂️

jan. 28. 18:12
 9/10 anonim válasza:
és a telekomos maraton csomagra hogy kell átállni?
febr. 2. 18:05
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem lehet "átállni"! Ez nem úgy csomag?

Vagy előfizetésről szeretnél feltöltőkártyára átállni? Azt is lehet, de kizárólag ügyfélszolgálaton. Sajnos jobb személyesen, mert online kifoghatsz olyat, aki nem akar dolgozni és hülyeséggel lepattint.

Bár személyesen is akkor mehetsz biztosra, ha egy pasihoz vagy egy idősebb hölgyhöz ülsz be.

febr. 3. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!