Milyen telefonotok van?
-Miért azt vettétek
-Használtam vagy Újonnan
-Mit gondoltok, amit vettetek megéri az árát?
-Meddig tervezed még használni?
Csak kíváncsiságból kérdezem:)
Én iPhone XR-t használok újonnan vettem és én megvagyok vele elégedve és még min 3 évig szeretném használni!
Oneplus 8T van egy 3T-t váltottam le mert kijelző összetört.
Kezdek vele kibékülni.
Kamerát leszámítva mindenben jobb, gyorsabb. De mivel a 3T is teljesen használható és jól kinéző telefon volt így igazából nem feltétlenül érzem azt, hogy 200 ezer Forint kiadásával annyival nagyobb lépést tettem volna előre.
Hozzá kell tenni, a 3T-t mikor vettem akkor az egyik legjobb telefon volt a piacon, könnyű, minőségi, vékony fém ház, bitang erős hardver. Míg a 8T csak simán egy "szó-szó" telefon.
iPhone 12 Pro Max
Ujonnan vasaroltam megjeleneskor
Sokba kerul, tularazott valamelyest, mint minden Apple termek - mondom ugy, hogy mindenem ettol a gyartotol van es nem tudnek mar mast venni az almas ceg termekein kivul. De a kerdesre visszaterve, hosszu taron megeri az arat. Nem roccen meg, gyors workflow, megbizhatoan teljesit.
Elozo iPhone-omat 4 evig hasznaltam, most is csaladtagnak lett lepasszolva, evekig elmegy az is. Ezt is alsohangon 4 evig akarom hasznalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!