Hány telefonotok volt eddig?
Szia!
Nyomógombosból volt vagy 5 azt hiszem.
Okostelefonból pedig jelenleg a 3. nyúzom.
Ugy látom, eléggé megoszlanak az arányok :D
nekem 2 nyomógombos, és 3 okostelefonom volt. Eddig egy Samsung, telenoros, Navon m505 4G, Honor 7s, és most van egy Samsung galaxy A21s.
6 nyomógombos, abból 2-t elloptak:(, 1 romlott el. A többit azért cseréltem le, mert hűségért kaptam olyan ingyen telefont, ami az aktuálisnál jobban tetszett.
2. érintőképernyőset egy hónapja vettem. Az előző is tökéletesen működött, de még csak 8GB tárhelye volt, és a rendszer sem fért már el rajta rendesen:(
Nekem tárcsás is volt. Abból 4. Aztán jött a Panasonic nyomógombos. Ez nem mobil, hanem rádió telefon volt. Adó toronytól 100m-re volt képes venni az adást. Jelismétlők és átjátszókkal lehetett növelni a távot. Jött a hordozható otthoni telefon, abból volt 4 is, mert kettő tönkre ment, 2 meg alapból volt felszerelve. Egy a munkaasztalnál, egy a nappaliban. Ezek után jött a fax gép.
Eddig 10nél járunk és ez még mindig nem mobiltelefon.
Ezután jöttek a mobilok. 3310-es, 4 évig lecseréltem 3510i-re ez 10 évig, majd egy olcsó nokia lapos telefon, de még ez sem okos teló. Ez már tudott mp3-at lejátszani és micro SD-t olvasni 4GB-ig. MP3 lejátszó helyett remek volt. 1 hét üzemidővel. 5 évig használtam.
Tehát 3 buta, de már mobiltelefonom volt.
Aztán Sony Z4 - 3 év alatt tönkre ment. Most Samsung A5 4 éve. Ez jó sokat kibír most.
1985-től, tehát 36 év alatt:
10 analóg telefon
3 buta mobil
2 okos mobil
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!