Egy mostani középkategóriás telefon napi szintű használt mellett hány évet bír ki?
Figyelt kérdés
ma 01:07
1/2 anonim válasza:
Ez csakis kizárolag rajtad múlik. Aki napi szinten leejti meg higéniátlan és tele megy kosszal a telefon csatlakozója és szétrozsdásodik vagy napi 12 órát nyomja és játékokkal kinozza, az egy év alatt is tönkrevágja a telefont. Én vigyáztam rá és hat évet kíbirt az enyém. Pedig az még szoftver frissitést sem kapot újkorában és régifajta emmc 5.1-es tárhelyet használt aminek korlátozott az élettartama. Nem lassult le és teljesen használható a mai napig.
2/2 anonim válasza:
Nekem is elment az elozo sony 6+ evet, meg mindig nincs sok baja, csak lett masik. Kicsit gyorsan merul, kb ennyi. Nem vigyaztam ra kulonosebben, de nem is hajigaltam reszegen meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!