Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mobiltelefon 5G nélkül. Érdem...

Mobiltelefon 5G nélkül. Érdemes venni?

Figyelt kérdés

Lecserélném az öreg Xiaomi redmi 7 telefonomat.

Egy bankos ismitől tudnék venni egy 15 hónapos 12pro-t nagyon olcsón.

Susogók szerint már nem érdemes régi,5g nélküli telefont venni.

Fb-t alig használom,néha,játszom csak,nem az "életem legfontosabb része" a telefon.

jan. 13. 08:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is 5G nélküli a mobilom, és teljes életet tudok élni vele, fel sem merült a hiánya.
jan. 13. 09:01
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
15 Pro-m van, de életemben nem kapcsoltam még be az 5G-t, bőven elég a 4G, nem kell hogy zabálja az is az akksit.
jan. 13. 09:08
 3/13 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem az 5G nem olyan fontos szempont, mint hogy meddig kap updateot.

A márkával nincs tapasztalatom, de ha ezt megnézed, talán segít a döntésben.

jan. 13. 09:19
 4/13 anonim ***** válasza:
5G képes telefonom van lassan egy éve, úgy 1 hete vettem észre, hogy az enyém miért csak 4G-t ír ki, míg tesóm ugyanilyen telefonja 5G-t. Utána a beállításokban rájöttem, hogy nem volt bekapcsolva ez az opció. Úgyhogy szerintem nem fontos :)
jan. 13. 09:52
 5/13 anonim ***** válasza:
Persze hogy megveheted. Én is kikapcsoltam az 5g-t mert sokszor nem is a legjobban működik. Most is adnak ki 4g mobilokat szoval nem fontos szerintem. Azt mondják még hogy mert az 5g sokkal gyorsabb, szerintem ez tökmindegy mert észre se veszed max letöltésnél. Én simán vennék 4g telót. Nem szempont.
jan. 13. 11:08
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Ismerősök, haverok "oltottak",hogy manapság miért vennék 4g-t,(meg hogy miért nem samsungot)

Már beszéltem is a majdnem~ rokonnal,-ahogy néztem a marketen az árakat,nem lesz rossz vétel 35ezerért 2023 szeptemberi gyönyörű,flip tokos teló.

jan. 13. 12:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Milyen telefont veszel pontosan?
jan. 13. 13:06
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem 35 ezerért sem kéne más leselejtezett telefonja.
jan. 13. 14:52
 9/13 anonim ***** válasza:

Attól függ hol élsz, ha sokat utazol mindenképpen fontos. Vidéken elég nagy az ugrás.

Ha Pesten vagy többnyire, akkor elég a 4G is.(és gyorsabb, mint az 5G, én kikapcsoltam pl.)

jan. 13. 21:02
 10/13 A kérdező kommentje:
Szegedi vagyok.
jan. 13. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!