Milyen telefonotok van?
-Miért azt vettétek
-Használtam vagy Újonnan
-Mit gondoltok, amit vettetek megéri az árát?
-Meddig tervezed még használni?
Csak kíváncsiságból kérdezem:)
Én iPhone XR-t használok újonnan vettem és én megvagyok vele elégedve és még min 3 évig szeretném használni!
iPhone SE 1. generációs
- olcsó volt, újonnan
- Árát megéri de akku lehetne jobb
- Ha akkucsere után jó lesz, még egy darabig tervezem használni
Samsung galaxy A21s
Nem én vettem, a munkahelyemen adtak céges telefont, és lehetett választani, hogy ezt kérem, vagy honor 20 lite-ot, vagy xiaomi-t.
Szerintem teljesen megéri az árát, tudja amit kell, nem akadozik, nem omlik össze, mint az előző telefonom.
Addig fogom használni, míg el nem romlik. Nálunk csak 2 évente adnak új céges telefont, de én legalább 3 évig használni fogom.
Köszönöm szépen a válaszokat, mindenkinek ment a zöld( kivéve #13-nak)
Úgy láttam az olvasottak alapján, hogy a Samunak az “S” szériája elég népszerű, lehet, hogy egyszer én is kifogom próbálni.
#20-as, nekem is kivéve egy Huawei-t(meg egy Xiaomit pár napig, de nem jött be, visszaváltottam iPhone-ra😀
Amugy nekem is az jött eddig be legjobban!
Galaxy S7
Elég régi. Még a megjelenésekor hozták külföldről. Amig tönkre nem megy marad. Tokja, fém széle sok leejtésnél megvédte. A tok kivételével mintha új lenne.
Egyelőre legfeljebb az okos tokot fogom cserélni. Ha majd dögledezik, akkor is maradok a samunál.
"Köszönöm szépen a válaszokat, mindenkinek ment a zöld( kivéve #13-nak)"
Valószínűleg most először hallottam ezt magamról 🤣
iPhone Xs, használtan vettem (kb 2 éves lehet). Elég jól bírja az akksija (81% az állapota), reggel vettem le a töltőről és még mindig van belőle 46%, pedig szinte folyamatosan használtam ma (igaz csak alap dolgokra).
Addig szeretném használni, amíg használható marad (kb 2025-ig használnám). Ezt 140e Ft-ért vettem, de lehet legközelebb újonnan veszek Androidosat és alsó vagy középkategóriából, mert azok is megfelelnek az igényeimnek. Azért vettem iPhone-t, hogy megtapasztaljam melyik a jobb; iOS vagy Android (az előbbi nyert nálam).
140-ért (2020 december végén) épp, hogy megérte az árát, hiszen akkor (és talán még most is) Xsvolt az a telefon ami nagyon megérte az árát használtan. Xs: 110-140e Ft, az Xs Max: 160e Ft, 11 Pro: 200e Ft körül járkált. 11 Pro nem tud annyival többet az Xs-nél, hogy 60e Ft-al többet költsek érte, iPhone X is 100e Ft körül mászkál, így megérte nekem az Xs-t megvennem. (Xs már jóval több dolgot tud X-nél, mint 11 Pro az Xs-nél)
Huawei Mate 20
Használtan vettem és még így is több mint 1 éve. Semmi baja pedig dobtam már le egyparszor nem is tervezem lecserélni amíg meg nem ölöm valahogy, de nagyon strapa egy telefon és pont olyan gyors mint új korában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!