Milyen telefonotok van?
-Miért azt vettétek
-Használtam vagy Újonnan
-Mit gondoltok, amit vettetek megéri az árát?
-Meddig tervezed még használni?
Csak kíváncsiságból kérdezem:)
Én iPhone XR-t használok újonnan vettem és én megvagyok vele elégedve és még min 3 évig szeretném használni!
Iphone 11 újonnan
Hiphone boltból vettem nagyon ajánlom őket, Győri vagyok így át is tudtam venni a boltjukban a telefont. Teljesen meg vagyok vele elégedve, gyors, jól bírja pedig rengeteget használom. Kb 4 évig tervezem most ezt használni vagy igazából ameddig bírja. Előtte samsung j6-os telóm volt, de már kezdett tönkremenni, ezért váltottam.
Samsung Galaxy A20. Újonnan. Addig használom, amíg működik.
Azért ezt vettem, mert a régi még 8GB-s volt, és a rendszer teljesen lefoglalta. Szempont volt, hogy mai mértékkel mérve "kicsi" legyen, ne legyen drága, de azért ne "no name" márkájú legyen. Aláírtam a 2 év hűséget (ami nem volt egy nagy kockázat, mert már 20 éve van előfizetésem ennél a cégnél), így szinte ingyen volt. Igen, megérte, elégedett vagyok vele.
Huawei P smart Z
Mert ez volt a legolcsóbb, ami elég gyorsnak érződött, jó volt a kijelzője, és nincs rajta notch
Újonnan
Abszolút, minden forintot megért
Amíg el nem romlik
SGS 20 plus
Újonnan vettem, de nem a megjelenéskor. Előtte 3 évig nyúztam az S8-amat, azelőtt az S5-ömet, szerettem őket, így mindenképp az S szériánál akartam maradni. Számomra megérte az árát, de tény hogy nagyon drágák már ezek. Amíg működőképes, addig tervezem használni.
Galaxy s7 edge
-Használtan vettem jó állapotban
-Azért vettem ezt mert nagyon tetszik a kinézete, és mert ez az utolsó S modell amin még vannak fizikai gombok.
-Addig tervezem használni amíg működik.
-Ha esetleg tönkremenne, ugyanilyet vennék.
Számomra teljesen megéri az árát.
Milyen telefonotok van?
Samsung Galaxy S21
-Miért azt vettétek
Mert ez tetszett. Mindig Samsungom volt, tökéletes márka.
-Használtam vagy Újonnan
Új.
-Mit gondoltok, amit vettetek megéri az árát?
Igen.
-Meddig tervezed még használni?
Az előző egy S7 edge volt, azt 4 évig használtam, ezt is kb addig tervezem.
Samsung a21.
Ujonnan
Hűség mellé havi 500 forintba kerül, zenét hallgatni, kocsiba navigálni telefonálni elég.
Ameddig nem érzem kevésnek
ennél a korábbi kérdésnél is olvasd el a válaszokat
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!