Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphonok miért nem fejlődnek...

Iphonok miért nem fejlődnek úgy mint az androidos telefonok ? Nincs 120 HZ kijelző , QHD+ felbontás. Minimum 25 wattos töltés. USB-C port. Ha ezek belekerülnének szerintem jó lenne.

Figyelt kérdés
Szerintem már 2020-ban jobban megéri androidos telefont venni. Többet tud. Több újítás van benne.

2020. aug. 20. 13:21
1 2
 11/12 Morzsi007 ***** válasza:

Egész életemben iphone-t használtam. Van különbség 60 és 120 képkocka között. De ez miatt nem fogok androidra váltani, ha nagyon kell, akkor ott vannak a Pro változatok. Ez a QHD+ meg 120Hz kombó biztos zabálja az aksit, egy kollégám még 2-3 évvel ezelőtt mondta, hogy visszább vett a felbontáson Samsung Galaxy S széria, mert így jobban bírja az aksi l. Meg azért kiváncsi lennék arra a QHd+ és 120 FPS-re játékok alatt, mennyi az annyi és hányan használják így a mindennapokban. 🙂.

Egy iphone sokkal jobban tartja az árát. Az androidos mobilon nagyobbat lehet bukni ugyanannyi idő elteltével, viszont nagyobb a kínálat, “olcsóbban” (200K) is lehet találni egész jó telefonokat, ami mégsem 4-500K Ft.

2022. szept. 12. 07:53
 12/12 Morzsi007 ***** válasza:
100%

Ja és nem csak a felbontás a lényeg, hanem a kijelző mérete is. PPI. Képpont sűrűség. A Miniknek 476ppi a S22 Ultra-nak meg 501ppi a képpont sűrűsége, ha max felbontáson használod. Szabad szemmel észrevehetetlen a különbség.

Az mondjuk erős kijelentés, hogy nem fejlődnek az iphone-ok annyira. Ha csak a processzorból indulunk ki, reggelire megeszi az összes konkurenset, kb 2 évvel előrébb járnak sebességben, az új modellekben műholdas segélykérés, okos telefonban először alkalmazzák, ha jól tudom. Face id (3D amilyen az iphone-ba) miért nincs androidos telefonban? Szóval lehetne itt jobban belemenni a dolgokba, de felesleges. De, ha neked, Kérdező fontos a 120Hz és QHD+ felbontás és a gyorsabb töltés, akkor válassz androidot. 🙂

2022. szept. 12. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!