Huawei P30 Lite 24 MP-es kamera?
Tegnap kaptam emg a rendlt huawei p30 Liter típusú telefonomat, és ma vettem észre, hogy a hátlapi kamera felbontása csak 24 MP-es. Ezt azért nem értem, mert midenhol azt olvasom, hogy 48 MP-es a főkamera.
Itt egy kép:
A beállításokban is, ennyit tudok legmagasabb értéknek megadni.
A telefon valóban P30 Lite, mert a beállításokban is ezt írja típusnak.
Ha valakinek van valami tippje, vagy hasonló telefonja van és tapasztalt hasonlót kérem adjon valami kapaszkodót, mert nem szeretném feleslegesen visszaküldeni a boltnak, ahonnan rendeltem..
Ennél a kérdésnél is írnak érdekességeket:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
Lehet, hogy eddig se volt 48 MP-es, aztán az újabban gyártott darabokon már nem is ezt írják rá? Ettől jobb öteletem nincs.
köszi
Csak az európai verzióban van 48MP-es kamera,a más földrészre gyártott típusokba 24MP-es kamerát raktak.Felül a kép alatt fel van sorolva az összes variáns melyik verziót melyik földrészre,országokba gyártották.Ha rákattintasz a verziókra változik is felül a kamera felbontás a tulajdonságoknál.
Ezek szerint neked eladtak egy tengerentúlra készült verziót.
Lecsekkoltam az oldalt.
A leírásban 48 mpixel szerepel de a képen már 24 van a hátlapon.
Érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!