Hol rendelnétek ITTHON Huawei P30 Lite (2020) New Editiont?
Akkor, mi a probléma?
Most írjam le, hogy nekem xy bolt a szimpatikus ezért és ezért?
Azzal előrébb vagy?
Turborado
Eumobil
Alza
Ezt a 3-t tudom ajánlani mert ezektől a cegektől sokszor rendeltem már és nem volt még egyszer sem gond :)
A Turbado-t én is csak ajánlani tudom, az egyik legjobb mobilos webshop, anno 5 éve az előző telefonomat onnét rendeltem, semmi probléma nem volt! A telefon 4 év alatt végig tökéletes volt, így sosem kellett az alap 2 év garancia, de a kapott papír szerint GYÁRI garanciát adnak, a weboldal szerint pedig nem javítanak, hanem mindenképp új telefont kapsz helyette! Valós cím? A Turbado: 1013 Budapest, Attila út 2 - néhány másodperc volt kiguglizni!
Alza? Nem tudom! :/ Igaz, nem telefon, hanem konyhai aprító, de mi megjártuk azzal a webshoppal, inkább óvaintelek tőle!
Viszont a Google-szolgáltatások hiánya miatt én nem vennék olyan Huawei-típust, ami 2019 Augusztus után jelent meg, de ha Téged ez nem zavar...
Kicsit nézz majd utána, vannak kiskapuk amiket a Huawei ki is használ, ilyen pl ez a telefon, amiben még licencelt alkatrészek vannak, kicsi módosítással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!