Xiaomi Mi A2 Lite - hogyan állíthatom nagy felbontásúra a kamerát?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Android 10-em van és az adott Xiaomi telefonom, viszont valamiért nem tudom rendesen beállítani, hogy nagy felbontású képeket készítsek a kamerával. Tudok képarányt állítani, de ettől még az összes kép amit csinálok 448 x 598 pixel marad, használhatatlan. Végtelenül szomorú vagyok, kérlek segítsetek!2020. aug. 14. 00:31
1/5 anonim válasza:
Ilyen telefontól mégis mit vártál? Nekem sima A2 van. Az is szar, nehogy a Lite.
2/5 anonim válasza:
Nekem 16:9-es képarány mellett 2250x4000-es felbontásban rögzít. Az alap kamera alkalmazással sajnos nem lehet a felbontást átállítani.
Esetleg próbálj meg egy másik appot (Gcam pl),hátha azzal működik.
3/5 anonim válasza:
Ugye a képek felbontását nem azután nézted meg miután átküldted valamilyen alkalmazással egy másik készülékre?
4/5 anonim válasza:
#1 nekem is A2 van de segíts már mert nem tudom hogy szar benne
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Azt én sem gondoltam, hogy a national geographic következő havi címlapján az én telefonos fényképem lesz a címlapon, de mondjuk az elmúlt kb. másfél évben azért tudtam vele olyan fényképeket lőni, amiket legalább ki tudtam nyomtatni és kitenni a falra. Azt hiszem az tett be neki, hogy váltott 10-es androidra a telefon - úgy tudom, hogy a gcam nem igazán fut már ezen a változaton így.
2020. aug. 14. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!