Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphonok miért nem fejlődnek...

Iphonok miért nem fejlődnek úgy mint az androidos telefonok ? Nincs 120 HZ kijelző , QHD+ felbontás. Minimum 25 wattos töltés. USB-C port. Ha ezek belekerülnének szerintem jó lenne.

Figyelt kérdés
Szerintem már 2020-ban jobban megéri androidos telefont venni. Többet tud. Több újítás van benne.

2020. aug. 20. 13:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%

Szia!

Őszintén szólva, véleményem szerint az apple konkrétan lesz@rja az ügyfeleit, és ennyi az egész.

Úgy van vele, hogy ha a régi technológiát is eladja félmillióért, akkor minek az új?

Aztán 3-4 évente belerak valami komolyabb újítást a termékeibe, hogy az apple őrültek ne pártoljanak el tőlük.

De egyébként igen, 2020-ban sokkal jobban megéri androidot venni.

2020. aug. 20. 13:27
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Az apple minden olyat beletud rakni egy telefonba mint egy androidos telefon. Betudna rakni 120hz et, qhd+t, munimum 25wattos töltést, usb c portot, és főképp gyorstöltőt a dobozba. Az ég világon bármit belerakhatna a telefonjaiba, csak nem akar. Az apple olyan, hogy a telefon költségeit túlságosan leveszi, és a bevételt meg túlságosan felviszi
2020. aug. 20. 13:51
 3/12 anonim ***** válasza:
52%

Így is jó.

Az android menő márkák Samu Sony előzik, beérik az almát, amíg 2- max 3-4 évig kapnak támogatást, az Applenél ez minimum 5, és az alma árai lassabban esnek, tehát használtan is el fogod tudni adni

2020. aug. 20. 14:40
 4/12 Alex Fly ***** válasza:
56%

Ha tartja magát a szkásaihoz, akkor majd 3-4 év múlva az akkori iPhone tudni fogja...

És persze bejelentik, mint világrengető újdonságot.

Ez eddig is így ment és nem tudok rá különösebb okot, ami miatt változna.

2020. aug. 20. 22:37
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

/4

Alexey ne felejtsd el, melyik cég volt elöbb.

A Google az Apple gyereke lehetne. :)

2020. aug. 20. 22:49
 6/12 Alex Fly ***** válasza:

@5: És mi köze egy terméknek ahhoz, hogy melyik cég mennyi idős? Főleg, hogy teljesen más a kettő profilja...

Ha már a mobiltelefomokról beszélünk, akkor az Apple hol van a Motorolához képest? A dédunokája? Vagy a számítástechnikában az IBM ükunokája?

Tény, hogy mindig megtalálta, kit kell követnie - csak ugye ehhez kellett egy olyan ember is, aki képes volt erre és még fejleszteni is tudott az eredeti termékhez képest. De Woz már régóta nem.dolgozik nekik.

2020. aug. 21. 01:18
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

120 HZ nagyon meríti az akkut, tehát amelyik android ilyen, nem sokáig bírja egy töltéssel. Egyébként miért is kell? Mivel lesz jobb a telefon? Ez kb olyan, mint a 108 MP-es kamera, amire rájöttek, hogy felesleges. Ezek parasztvakításra jó dolgok, hangzatosak, jobban el lehet adni a terméket. A QHD+ felbontás szintén ugyanez a kategória, nem nyújt többet.

A töltő "csak" 18W-os, de van 30W-os is egyébként.

USB-C valószínűleg azért nincs, hogy a user ne tudjon mindenféle gagyi sz***al tölteni, ne vágja tönkre az akkut. Ha lehetne bármivel tölteni, akkor kiírnád ide, hogy: "Nem tölt a telefonom, mit tegyek?" kérdést.

Egyébként az életet nem a telefonon kell tölteni, élni kell. Ha így teszel, a kérdéseid nem lesznek relevánsak.

2020. aug. 21. 07:38
 8/12 anonim ***** válasza:

most mondjam azt h nekem nincs szükségem 120 hz es kijelzőre

mert elég a 60 mert én nem játszom és így nem tudna miben másban akkora pluszt adni

Érted, böngészésre minek a 120 hz arra jó a 60 is

Lehet h az én szemem rossz de én nemigazán veszek észre akkora különbséget a felbontások között

haver s8 án 3 féle felbontás van. A 2 jobbik között semmi különbséget nem láttam

így megint nem érzem szükségét a legdurvább felbontásnak

nem csak 5 wattal tudnak tölteni remélem azt tudod

csak alapba olyat adnak hozzá

kivéve a 11 prohoz

csak az alap töltő ami zavar , de mivel se 2020 at használok igy egy ekkora akksihoz ( ami 5 óra üzemidőt tud) ehez végülis ezis elég

de tudnák venni 18 wattos vezetéknélküil töltöt is csak nem kell

középkategóriás meg a lite-os csúcsok engem nem nyügöznek le

anyaghasználatba, kamera minőségbe meg ugyebár ott a mono hangzás

kamera alatt a nem színhelyes képeket értem meg azt h az előlapi nekem nem éles, konkrétan alig látom a szőrszálakat rajta

nem azért mert pár darab van hanem mert ilyen a minősége

2020. aug. 22. 11:19
 9/12 Alex Fly ***** válasza:

A 120Hz valóban érdekes annak fényében, hogy ez már bőven túl van az emberi szem határain... Az értelmét inkább filmek esetén látom, a szokásos mozis 24p és az MTSC 30p esetén is egész számú képkocka esik egy másodpercre, így mindkét esetben folyamatos a mozgás.

A QHD is emiatt lehet hasznos: szövegnél a nagy felbontás miatt olvashatóbb és több tartalom jeleníthető meg, ugyanakkor a szabványos HD médiatartalmat is képes a natív felbontáson lejátszani átméretezés nélkül.

USB-C... A szabványos csatlakozó. A számítástechnikában jelenleg az USB számít a legelterjedtebb univerzális portnak, a Type-C kivitel pedig a hordozható készülékek számára kifejlesztett formátum. Gyakorlatilag minden eszköz ezt használja, jól dokumentált és megfelelően implementálva kompatíbilitási gondok sincsenek - az Apple megoldása viszont a felhasználók számára csak hátrányt jelent a nem szabványos, inkompatíbilis csatlakozásával; ami azért is érthetetlen, mert az egyéb eszközein előszeretettel alkalmazza a szabványos csatlakozást is.

Gondolom mindez tudatos üzletpolitikai döntés eredménye, hogy a felhasználót rákényszerítse a saját eszközeinek használatára...

2020. aug. 22. 11:46
 10/12 NTBS ***** válasza:
Így is megveszik az emberek.
2022. szept. 11. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!