Az ideális puska telefon?
Melyik telefont mondjátok hogy a legjobb róla puskázni?XD
(remélem tanárok nem olvassák :P)
Igen kipróbáltam, de csak a Media Markt- ban..
Véleményem szerint nem rosz, de a kijelzőméret nekem kicsi..
Sok programot/játékot lehet rá tenni az Ovi Store- ból.. A wifi jeleket jól fogja.. A zene jó minőségben szólt a boltban..
A GPS- ről és az akku- ról nem tudok nyilatkozni, mivel nem tudtam tesztelni..
Látom, hogy sok embernek van és szinte istenítik, tehát nagy baj nemhiszem, hogy lenne vele..
Ja igen.. És olyan billentyűzete van, mint a HD- nak, csak kicsit kisebben..
Jól lehet vele sms- t írni stb.
A kamerája sem vészes, elfogadható képeket csinál megfelelő fényvoszonyok között..
Valóban kár, hogy nem kapacitív kijelző került bele, dehát ez van..
Nekem kamerába az a lényeg hogy jól fotózza a betűket és kész XD tájat úgyse fotózok se embereket... én Auchanba néztem de nem lehetett bekapcsolni :S de kézre áll XD
habár ha lemegy a x6 ára akkor az lesz. Most néztem iphone 4 videókat egész jó cucc csak rohadt drága amúgy érdekes hogy külföldön durván 200000Ft itthon meg 333000 árulják sok lopós boltos
Hát igen..
Jó fénybeállítás kell.. Utánna egy mozdulatlan kéz.. Megvárod, míg a kamera fókuszál és akkor fényképezel..
Ha meg nagyon apró betűről van szó, akkor mindezt makró módban teszed..
Az Iphone 4 valóban sokat tudó készülék, de nekem nem tetszik a kinézete..
OFF: Már nagyon fáradt vagyok.. Olyannyira, hogy halucinálgatok.. :)
Ha bármi kérdésed lesz, válaszolok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!