Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az ideális puska telefon?

Az ideális puska telefon?

Figyelt kérdés

Melyik telefont mondjátok hogy a legjobb róla puskázni?XD

(remélem tanárok nem olvassák :P)

2010. júl. 31. 17:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 A kérdező kommentje:
Köszi én is remélem XD
2010. júl. 31. 22:05
 12/76 anonim ***** válasza:

Így hirtelen találtam is kettő kapacitív kijelzővel rendelkező telefont.. :)

Nem tudom, hogy megfelelnek- e neked, de a két telefon az árhatáron belül van.. Persze vannak jobbak is, de azok drágábbak..

1. Samsung Monte

2. Samsung Galaxy Spica

2010. júl. 31. 22:20
 13/76 A kérdező kommentje:
Samsungokat nem non bírom d900i-m óta de megnézem amúgy van Nokia vagy Se szoval drágbb menyi vel? vagyinkább nevet ird és megnézem..vagy ha tudsz oldalt mint az árukersőn meg olcsobbaton pipálgatni kell hogy mi kell neked
2010. júl. 31. 22:25
 14/76 A kérdező kommentje:
ja még annyit hogy Samsung Galaxy java vagy sis cuccok mennek? vagy azokra van más cucc?
2010. júl. 31. 22:28
 15/76 anonim ***** válasza:

A sis csak a Symbian-on megy..

A Galaxy Spica-n Android van.. (de gondolom ott működhet a java..)

Amúgy meg ami nagyon szép, de viszont a kereten egy kicsit túl lóg az a Nokia X6

Igazából Google a barátom súgta a telefonokat.. XD

2010. júl. 31. 22:32
 16/76 A kérdező kommentje:
Kinéztem én is a telefont várok hátha lemegy az ára szeptemberig van idő XD csak az a baj hogy nem bővíthető a memóriája
2010. júl. 31. 22:36
 17/76 anonim ***** válasza:

Akkor az X6- ot néted ki? Szerintem is egy jó ötlet.. Nem néz ki rosszul..

Igen a tárhelye valóban nem bővíthető, de cserébe kárpótol a 8/16GB belső memória..

Például az én telefonomba is 16 GB a belső memória, de még nem telt be.. :)

De ha mégis, akkor lehetne bele tenni akár egy 32GB- os microSD kártyát

A telefon árát illetően sajnos nem tudom, hogy mennyire fog lemenni az ára Szeptember-ig.. :(

Örülök, hogy segíthettem a választásban.. :)

2010. júl. 31. 22:42
 18/76 A kérdező kommentje:

Köszi még anyit szeretnék kérdezni ha itt vagy még hogy Galaxy re van valami olyan mint az appstore? szal ahonnan lehet leszedni rá minden félét?

csak azabaj h valamiért tartok ettől a samsungtol:S de elégjol nézki

2010. júl. 31. 22:44
 19/76 anonim ***** válasza:

Jól néz ki az is..

Igen az Android-ra is van olyan, mint az appStore.. A neve Android Market..

Az Android nem annyira régóta jelent meg, de már így is nagyon jó..

Én, mielőtt megvettem a Samsung-ot nem éreztem semmit.. Hallottam ezt-azt, sőt még régebben azt is, hogy a Symbian nem az igazi.. Végül telefonvásárlás előtt álltam.. Ekkor javasolta az informatika tanárom, hogy vegyem meg az Samsung i8910- et.. Megvettem és nem bántam meg..

De biztos ami biztos, nézd meg mielőtt megveszed, hogy használható- e a telefon számodra.. (A bemutató telefonoknál néha tapasztalható, hogy lassúak..)

2010. júl. 31. 22:57
 20/76 A kérdező kommentje:
Hát félre néztem:S drágább galaxy rol néztem vidit az tetszett aztán mondom hude jo aztán havernak mutatom az ő szolt h nem ugyanaz nézem árát 120 -.- aztán 60e-s galaxyt nézem az meg nem jön be :S sztem maradok 5800nál ha leesikaz ára akkor meg x6
2010. júl. 31. 22:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!