Az ideális puska telefon?
Melyik telefont mondjátok hogy a legjobb róla puskázni?XD
(remélem tanárok nem olvassák :P)
Így hirtelen találtam is kettő kapacitív kijelzővel rendelkező telefont.. :)
Nem tudom, hogy megfelelnek- e neked, de a két telefon az árhatáron belül van.. Persze vannak jobbak is, de azok drágábbak..
1. Samsung Monte
2. Samsung Galaxy Spica
A sis csak a Symbian-on megy..
A Galaxy Spica-n Android van.. (de gondolom ott működhet a java..)
Amúgy meg ami nagyon szép, de viszont a kereten egy kicsit túl lóg az a Nokia X6
Igazából Google a barátom súgta a telefonokat.. XD
Akkor az X6- ot néted ki? Szerintem is egy jó ötlet.. Nem néz ki rosszul..
Igen a tárhelye valóban nem bővíthető, de cserébe kárpótol a 8/16GB belső memória..
Például az én telefonomba is 16 GB a belső memória, de még nem telt be.. :)
De ha mégis, akkor lehetne bele tenni akár egy 32GB- os microSD kártyát
A telefon árát illetően sajnos nem tudom, hogy mennyire fog lemenni az ára Szeptember-ig.. :(
Örülök, hogy segíthettem a választásban.. :)
Köszi még anyit szeretnék kérdezni ha itt vagy még hogy Galaxy re van valami olyan mint az appstore? szal ahonnan lehet leszedni rá minden félét?
csak azabaj h valamiért tartok ettől a samsungtol:S de elégjol nézki
Jól néz ki az is..
Igen az Android-ra is van olyan, mint az appStore.. A neve Android Market..
Az Android nem annyira régóta jelent meg, de már így is nagyon jó..
Én, mielőtt megvettem a Samsung-ot nem éreztem semmit.. Hallottam ezt-azt, sőt még régebben azt is, hogy a Symbian nem az igazi.. Végül telefonvásárlás előtt álltam.. Ekkor javasolta az informatika tanárom, hogy vegyem meg az Samsung i8910- et.. Megvettem és nem bántam meg..
De biztos ami biztos, nézd meg mielőtt megveszed, hogy használható- e a telefon számodra.. (A bemutató telefonoknál néha tapasztalható, hogy lassúak..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!