Az ideális puska telefon?
Melyik telefont mondjátok hogy a legjobb róla puskázni?XD
(remélem tanárok nem olvassák :P)
Nos igen.. A használt telefon vásárlása is egy lehetőség.. :)
De mindig meg kell nézni a legalapvetőbb dolgokat..
Azt, hogy:
- Nincsen- e külső fizikai sérülése..
- Miért adja el a tulajdonos (hibás vagy nem tetszik stb.)
- Meg kell róla győződni, hogy nem egy utángyártott kínai telefonról van- e szó.. (Meg kell nézni, hogy valóban ugyanazt tudja, mint amit egy X6- osnak tudnia kell pl.: Belső memória)
- Ad- e hozzá tartozékokat stb.
- Van- e még rá garancia..
Még nem volt részem használt mobil vásárlásában, de sok jó véleményt hallottam róla.. Csak annyi, hogy egy kicsit jobban kell odafigyelni és lehetőleg a telefont minnél jobban letesztelni az esetleges hibák előkerülése végett.. (Ha korrekt az eladó, akkor ha hibás a telefon, feltünteti ott, ahol hirdeti..)
értem, amugy kérdezhetek valamit?(irtam kérdésbe)
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorako..
erre tudsz válaszolni? én nem nagyon értek az ilyenhez ipodot is kaptam
Hát nem tudom. :s
Csak a telefonokhoz értek valamennyit.. :)
De viszont azt megnézheted, hogy az online aukciós oldalakon (pl.: vatera, teszvesz stb.) kínálnak- e hasonló vagy éppen ugyanolyan Ipod- ot, mint amilyen neked van és megpróbálhatod körülbelül annyiért (vagy egy kicsit olcsóbbért a töltő hiánya miatt) eladni..
A telefonnal kapcsolatban eszembe jutott még valami..
Nézhetsz olyat is, hogy 0 perces (Használt) készülék dobozban stb.
Az ilyen telefonokat olcsóbban adják, mivel hivatalosan használt, de közben mégsem.. :)
Hát igen.. Az is egy megoldás.. :)
Igen.. Nekem is okozott egy-két kellemetlen percet hasonló eset..
Én mindig lefényképeztetem az okosabb- akkal a válaszokat, amiket a telefonról lemásolva leírok.. XD
Hát remélem hogy összejön az x6 hanem akkor majd parázok a 5800 al xD, iphon 3g-vel puskáztam azzal jó volt XD csak hülye haverom nem némítva adta oda mondom lenémítom közbe ilyen halál csönd lenyomom a némítást erre elkezd rezegni mint állat XD megijedtem mondom mi a fa**om XD
Lg ku900 viewty-val puskáztam még de az idegesített nyomtam a kijelzőt mint állat mire érzékelte hogy mivan ugye 5800 nem ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!