Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az ideális puska telefon?

Az ideális puska telefon?

Figyelt kérdés

Melyik telefont mondjátok hogy a legjobb róla puskázni?XD

(remélem tanárok nem olvassák :P)

2010. júl. 31. 17:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 A kérdező kommentje:
már nem emlékszek hogy mi volt de annyi biztos hogy értek annyit angolul h delete all ra tudom mi csinál. azota nem használom ipodot.
2010. aug. 1. 00:19
 32/76 anonim ***** válasza:

Nos igen.. A használt telefon vásárlása is egy lehetőség.. :)

De mindig meg kell nézni a legalapvetőbb dolgokat..

Azt, hogy:

- Nincsen- e külső fizikai sérülése..

- Miért adja el a tulajdonos (hibás vagy nem tetszik stb.)

- Meg kell róla győződni, hogy nem egy utángyártott kínai telefonról van- e szó.. (Meg kell nézni, hogy valóban ugyanazt tudja, mint amit egy X6- osnak tudnia kell pl.: Belső memória)

- Ad- e hozzá tartozékokat stb.

- Van- e még rá garancia..

Még nem volt részem használt mobil vásárlásában, de sok jó véleményt hallottam róla.. Csak annyi, hogy egy kicsit jobban kell odafigyelni és lehetőleg a telefont minnél jobban letesztelni az esetleges hibák előkerülése végett.. (Ha korrekt az eladó, akkor ha hibás a telefon, feltünteti ott, ahol hirdeti..)

2010. aug. 1. 00:23
 33/76 A kérdező kommentje:

értem, amugy kérdezhetek valamit?(irtam kérdésbe)

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorako..

erre tudsz válaszolni? én nem nagyon értek az ilyenhez ipodot is kaptam

2010. aug. 1. 00:26
 34/76 anonim ***** válasza:
Ha még egy kicsit spórolsz hozzá, akkor vehetnél egy SE Xperia X10 mini pro-t. ennek van QWERTY slide billentyűzete, 5 megapixeles kamerája, kapacitív érintőképernyője. Nem is olyan hatalmas, hogy feltűnő legyen maximum a szélességgel lehet gond. Viszont szerintem kell belőle a QWERTY billentyűzetes változat mert amúgy hihetetlen kicsi és én nem tudnám a hatalmas ujjaimmal nyomkodni.
2010. aug. 1. 00:28
 35/76 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom. :s

Csak a telefonokhoz értek valamennyit.. :)

De viszont azt megnézheted, hogy az online aukciós oldalakon (pl.: vatera, teszvesz stb.) kínálnak- e hasonló vagy éppen ugyanolyan Ipod- ot, mint amilyen neked van és megpróbálhatod körülbelül annyiért (vagy egy kicsit olcsóbbért a töltő hiánya miatt) eladni..

A telefonnal kapcsolatban eszembe jutott még valami..

Nézhetsz olyat is, hogy 0 perces (Használt) készülék dobozban stb.

Az ilyen telefonokat olcsóbban adják, mivel hivatalosan használt, de közben mégsem.. :)

2010. aug. 1. 00:36
 36/76 A kérdező kommentje:
Oké, amugy a x10 mini kicsit nagyon széles
2010. aug. 1. 00:42
 37/76 anonim ***** válasza:
Én mindig a pulcsim újjába rejtem.. :)
2010. aug. 1. 00:56
 38/76 A kérdező kommentje:
Én vagy zsebből nézem mikor a tanárnem néz vagy ha leül hasonló akkor is rövid időre kiteszem az asztalra akkor is rövid időre mert 1x felállt a tanár azt majdnem szívrohamot kaptam.Csak ha nem kapacitív az érintő attól félek hogy zsebre vágom aztán elállítódik a képről vagy belemegy zenelejátszóba és elkezd tolni valami hardrock ot XD ami nem csak azé ciki h lebukok, osztályba kb én vok egyetlen aki azt hallgat xD.
2010. aug. 1. 01:11
 39/76 anonim ***** válasza:

Hát igen.. Az is egy megoldás.. :)

Igen.. Nekem is okozott egy-két kellemetlen percet hasonló eset..

Én mindig lefényképeztetem az okosabb- akkal a válaszokat, amiket a telefonról lemásolva leírok.. XD

2010. aug. 1. 01:15
 40/76 A kérdező kommentje:

Hát remélem hogy összejön az x6 hanem akkor majd parázok a 5800 al xD, iphon 3g-vel puskáztam azzal jó volt XD csak hülye haverom nem némítva adta oda mondom lenémítom közbe ilyen halál csönd lenyomom a némítást erre elkezd rezegni mint állat XD megijedtem mondom mi a fa**om XD

Lg ku900 viewty-val puskáztam még de az idegesített nyomtam a kijelzőt mint állat mire érzékelte hogy mivan ugye 5800 nem ilyen?

2010. aug. 1. 01:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!