Az ideális puska telefon?
Melyik telefont mondjátok hogy a legjobb róla puskázni?XD
(remélem tanárok nem olvassák :P)
Hát nem tudom.. De ami megy az 5800- on, annak az X6- on is mennie kell.. Gondolom azért felkapottabb az 5800, mert annak idején olcsóbb volt.. Na és az a telefon volt a Nokia első érintőképernyős telefonja..
Ami nekem van Samsung i8910, az sincs nagyon felkapva, gondolom az ára miatt.. Amúgy ha nem mondta volna az informatika tanárom, nem ez lenne..
Hát a kettő közül persze én a Samsung- ot választom.. Teljes megelégedettség.. Hát nem tudom.. Ez sokat függ a telefon állapotától meg, hogy hogy lett használva..
Ha megteheted, akkor i8910, másesetben meg X6.. Van különbség, de egy átlagfelhasználónak nem tűnik fel annyira..
Hát igen.. De az i8910- re etéren sem lehet panasz.. :)
Sok osztálytársam engem kér meg, hogy fényképezzem le nekik a dolgokat.. Meg küldjek nekik .doc.. :)
Ez a telefon mindenre jó.. :)
Mármint új Samsung- ot?
Amúgy a füllhallgatója kíválló "agybadugós".. Tökéletesen szól..
A fényképnél a zoom- olást a puska miatt kérdezed?! Ennél a telefonnál ez nem szükséges.. :) Miután elkészült a kép, kristálytisztán ki zoom- olja neked akár a betűket is.. :)
Az akku- t szívja a wifi, GPS..
A zenehasználatot 12 óráig bírja (ezt csak hallottam, még nem mértem..)
De én minden nap töltöm..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!