Az ideális puska telefon?
Melyik telefont mondjátok hogy a legjobb róla puskázni?XD
(remélem tanárok nem olvassák :P)
Hát véleményem szerint valamelyik érintőképernyős, minimum egy samsung s5230. Ez azthiszem kezeli a word dokumentumokat, így könnyebb puskázni.
Mondjuk én a Sony Ericsson C510esemről is kiválóan puskázok, jó a kamerája, éles képeket csinál.
Ha nem fényképezek, akkor otthon megírom jegyzettömben a puskát, és rárakom a telóra.
Emlékszem régen milyen nehéz volt puskáznom, alig tudtam a régi telefonról leolvasni a puskát xD
hát én is inkább fotóznék nem írnék XD
nokia 5800 at ha veszek majd tesztelem remélem jo vele a puskázás.
Szerintem a Nokia 5800 sem rosz..
De én könnyedén elboldulogolok a Samsung i8910 Omnia HD- mal.. :)
Hát a rezisztív kijelzős telefonoknál, mint amilyen az 5800 is, annál bizony előfordulhat ez a lehetőség..
Nekem szerencsére kapacitív kijelzős telefonom van, ami ugye csak akkor reagál, amikor bőrfelület ér hozzá.. Így nállam az elállítódás lehetősége csekély.. :)
azért örülnék 1-2 mobil névnek.
vagy akkor olyat mondjatok ami jobb az 5800 és kapacitiv(60e alatt ha lehet talán 65 max nem vok gazdag gyerek :S
Nézek egyet, de nem biztos, hogy okosabb lesz az 5800- nál..
Remélem, találok.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!