Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol vegyem majd meg az iphone...

GyakoriKiwi kérdése:

Hol vegyem majd meg az iphone 8-at?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Eldöntöttem, hogy az iphone 8-at fogom majd megvenni csak kérdés, hogy hol. Ha telekomról megrendelem lehet azt csinálni, hogy el szállítjak egy másik boltba és ott átveszem? Vagy hogy lenne érdemes? Mindenképp újat szeretnék és nem használtat.

2020. jan. 27. 18:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Akkor ebbe tévedtem, ha “csak” 192 ezer a telekomnál. Bár ennél is jóval olcsóbb bárhol máshol.

Kérdező: nekem egy iPhone SE van jelenleg, három éves lesz, sose volt semmi baja. Amikor anno vettem, ugyanígy rinyált meg vergődött minden ismerősöm, hogy “ööö ájszenterből meg ájsztájlból vedd mert fééék ájfont fogsz kapni meg újracsomagoltat” aztán megvettem Mobilcornerről, teljesen bontatlan, sértetlen gyári csomagolásban kijött, akkor 94 ezer forintért, amikor Media Martk meg ki tudja milyen helyeken 130 ezer ft körül volt. Hirtelen minden ismerősöm elhallgatott és többet már nem fújta, hogy fake iphone meg stb. csak néztek, hogy lehet ésszel is vásárolni.

Utánam egy ismerősöm is kedvet kapott, ő is vett, neki se volt semmi baja vele.

Azelőtt Firstphoneba vettem telefont, igaz az Samsung volt, de teljesen korrekt volt minden ott is. Továbbra sem írta egyik majom se, hogy a Firstphone-nal mi a baj, csak lepontozták azt a válaszom.

Kíváncsiságból árukeresőn olvastam véleményeket az egyik általatok magasztalt “hivatalos” partnerről, hát szidták mint a bokrot, hogy lassú az ügyfélszolgálat, hetekig ülnek a telefonon, flegmák stb. Ezért adjon ki valaki 30-40 ezerrel többet?

Én a Firstphonet javaslom, van fizikailag is üzletük nem kevés, tehát nem egy noname webshop, aki hirtelen eltűnne a pénzeddel.

2020. jan. 28. 12:29
 22/23 Morzsi007 ***** válasza:

Én használtan vettem egy évesen, most 2,5 éves, probléma mentes. (70 000-el olcsóbban, mint akkor az új került.

Megnézném a hardveraprót, de ha nem vagy magadban biztos az egyik lényeges dolog, hogy online rendeld meg és, ha mégsem jön be 14 napig visszaküldheted. Előző telefonaimat Telekom webshopból rendeltem, egyiket vissza is küldtem, mert nagy volt.

2020. jan. 28. 12:48
 23/23 A kérdező kommentje:
Már bánom, hogy feltettem egy kérdést...
2020. febr. 14. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!