Hol vegyem majd meg az iphone 8-at?
a kandúr is cica... :D
de hagyd rá, ő mindenkinek így válaszol!
nade ha a telekomnál rendeled, oda szállíttatod ahol át szeretnéd venni.
akár házhoz, akár átvételi pontra
mediamarktban meg euronicsben nem vennék.
amúgy a 220voltnál is szokott lenni.
ha biztosra szeretnél menni akkor közvetlen az apple-től rendelt meg
már rendeltem innen, ups-el szállítanak.
Igen, mindenáron hivatalos Apple partnert javasolunk neki, nem pedig áfacsaló, szürkeimportos, bizonytalan helyről származó telefont, még pedig ezért:
az a gond, hogy a nem megbízható helyeken nem tudod mit kapsz.
még a miedamarktban meg edigitalban is újracsomagolnak gondolkodás nélkül visszavitt telefonokat - meg minden mást is.
szal ha vesz a "cica" egy olcsó telefont és beszopja (elnézést!) akkor az apple lesz a hibás hogy sz.r az ájfón. meg mi, hogy rosszat ajánlottunk neki.
az áhfónon nagyon kevés a részesedése a boltoknak. Ha valahol 10-15 ezerrel olcsóbban adják ott (és az appletől szerzik be )az már biztosan bukó a boltnak. tehát nem az appletől szerzik be. tehát nem biztos, hogy zsírúj telefont veszel - lehet hogy azt, de nem lehet előre megmondani.
ha meg reklamálsz úgyis le fognak rázni valami dumával.
én ekkora összegnél inkább a kicsit drágábba, de a biztosat választom.
Jaja a Firstphone, aminek Magyarországon rengeteg üzlete van, vagy a Mobilcorner, amit 2016-ban az év boltjának választottak, biztos nagyin megbízhatatlan bolt. Az meg kit érdekel hogy hiva megy az áfa? Mintha nem el lenne lopva így is a nagy része. Eleve jogilag nincs semmi akadálya, hogy egy cég pl. Szlovákiába legyen bejegyezve.
Nekem mindegy, vegyen akkor 200 ezer körül hivatalos helyről, mintha amúgy egy gsm bolt fekete lenne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!