Mit tegyek? Mikor vegyem meg az új telefont?
Figyelt kérdés
Samsung galaxy A5 (2016)-os telefonom van már több, mint 3 éve. Az akkumulátora már elég gyorsan merül. A hátlapja meg van repedve. Iphone 11 pro-t szeretnék vásárolni ahogy össze gyűjtöttem a pénzt. (Diákmunkás Belgiumban) Itt € 1 159,00 - 382 470 ft- ba kerül. Ha otthon részletfizetésbe szereznémbe a telekomnál, akkor az 2 éven keresztül havi 24 470 ft lenne. Szeptemberig nem várhatok, míg lejebb mennek az árak, mert a Samsung már nem bírja olyan sokáig. Szerintetek mi lenne a jobb döntés, fizessem ki az iPhone 11 pro teljes árát itt Belgiumban vagy fizessek 2 éven keresztül részletre.2020. jan. 17. 23:14
2/11 anonim válasza:
Vegyél márciusban SE2-t, addigra kijön és ugyanaz a proci lesz benne mint a 11-ben, de a felébe fog kerülni (150e Ft körül újonnan függetlenül). Azt egyben is gond nélkül kicsengeted.
4/11 anonim válasza:
Azért gondold át, hogy biztosan ki kell dobnod annyi pénzt, amit munkával kerestél meg. Elrakhatnád bankszámlára is, ott ha majd kell jó lesz az. Azért ennyi pénzt, munkával kidobni...
5/11 anonim válasza:
2-es válaszoló véleményét átgondolnám a helyedbe!
6/11 anonim válasza:
Azért erre az SE2re én is kíváncsi vagyok, ha tényleg lesz és normálisabb árkategóriában, akkor lehet én is beruházok egyre 😃
7/11 A kérdező kommentje:
Nekem leginkább a szuper jó kamerája és a 2 sim-kártyás lehetősége miatt kell a 11 pro meg az az éjzöld szín nagyon szép
2020. jan. 22. 18:05
8/11 A kérdező kommentje:
Lehet, ha kijön az SE2, akkor lejebb viszik a többi készülék árát, s nem kell várni szeptemberig.
2020. jan. 22. 18:06
9/11 anonim válasza:
Van más telefon is biztos vagyok ,ami tartalmaz 2 sim foglalatot.Legalábbis voltak még 1-2 éve.
10/11 A kérdező kommentje:
#9: Android telefonoknál igen, de eddig nem volt az iPhone-nál. És a gombos telefonok után volt az iPhone "clone" vagy a 3-as nem emlékszem és után most ez a
2-dik androidos telefonom és most szeretnék végre egy normális iPhone-t, amit sokáig tudok használni
2020. ápr. 20. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!