Melyik telefont vegyem a három közül szerintetek? (iPhone7 ről váltok)
Huawei p30 pro a legjobb választás.
Nem leszek népszerű, de a Samsung és az iPhone már nem olyan jó, mint régen voltak. Persze felső kategóriás készülék mind, nem mondom, hogy szar. De a huawei tudja most a legtöbbet kihozni a telefonokból. Én mindenképp azt választanám, de persze rád van bízva, egyik sem rossz.
Hogy könnyebb legyen összehasonlítani:
(Mi nem tudhassuk, hogy neked mi a fontosabb egy telefonban)
Pro/kontrát egyikről se tudok írni, mert még egyiket se használtam.
Nem ajánlok, de azt leírhatom mit miért választanék:
Samsung Galaxy S10: Eszméletlenül gyönyörű készülék szerintem számomra a valaha készült legszebb telefon és a kijelzője is a legszebb amit eddig láttam egyszerűen jó lehet elővenni a zsebedből és ránézni.
Huawei P30 Pro: Egyértelműen övé a legjobb kamera viszont a jövőbeni támogatottsága miatt kicsit tartanék tőle most is egy nagyon lecsupaszított droidot kapott már csak és kitudja milyen saját rendszerrel fog előállni a jövőben a huawei.
IphoneX: Rendszerből és gesztusvezérléselből adódóan én apple termékeket használok. Minden sokkal-sokkal smoothabb érzés rajta bármit is csinálsz. Lehet nem olyan szép mint a Samsung, és nem csinál olyan jó képeket mint a huawei, de ha egyszer megszokod az iOS-t akkor nem bírnál ki 1 napot sem androidos készülékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!