VízililiomPamacs kérdése:
Melyik iphonet vegyem meg 2020-ban szerintetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeretnék vennj egy új iphonet. Melyiket lenne érdemes megvenni ami nem kerül túl sokba? És legyen gyors, kis méretű ha lehet. És nagy legyen a tárhelye. Nem tudok dönteni, annyi iphone van.😁 22l2020. jan. 27. 02:18
1/16 anonim válasza:
Ha a kis méret fontos szempont, akkor iPhone SE. Azt tudja, mint egy iPhone 6S (ha nem tévedek), csak egy iPhone 5 kasztnijába van beleépítve.
2/16 anonim válasza:
KB 2 hónap múlva érkezik az - egyes feltételezések szerint - "SE2" névre hallgató olcsó iPhone. Érdemes lehet megvárni.
3/16 anonim válasza:
Két hónap és jön az SE2, valószínűleg iPhone9 lesz a kereskedelmi neve, egyébként a 11 hardvere a 8 tokozásában. 150 ezer körül lesz újonnan függetlenül, és teljesen új modell 6-8 év támogatással.
4/16 anonim válasza:
Elsore ne hallgass, nehogy vegyel egy 2016-ban kiadott telefont 2020-ban. Tudom, h iPhone, de akkor se akard leegetni magad egy kinezetre is mara mar korszerutlen keszulekkel.
5/16 subrette válasza:
Nekem iPhone SE van és kitűnően működik. Szeretem, hogy kicsi és nem kell többet tudó. Az operációs rendszert rendszeresen frissítem. Az Apple Watch 5 is kompatibilis vele. De most én is megvárnám az SE megjelenését.
6/16 meszike91 válasza:
Mi számít neked kicsinek? Mi számít neked nem soknak?
7/16 subrette válasza:
Van a családban ennél jobb iPhone (8, X) és nem tudnám kihasználni a többlettudását. A 4 collos kijelző elég arra, hogy mindent látok rajta, de kézbe és zsebbe illő méretű marad a telefon.
8/16 anonim válasza:
"akkor se akard leegetni magad egy kinezetre is mara mar korszerutlen keszulekkel."
Ne haragudj, de ennél nagyobb hülyeséget még nem hallottam egy dolog mellett vagy ellen sem. Leégetni? Ki előtt?
9/16 anonim válasza:
Miert, szerinted az nem eges, hogy eloveszel a buszon egy gombnyomos Nokiat 2020-ban? Szerintem igen.
10/16 meszike91 válasza:
# 9/9 Időpont ma 09:25
Remélem csak trollkodsz. Ezek csak használati tárgyak, aki többet tulajdonít nekik ennél az hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!