2020-ban iphone 5/5S?
Figyelt kérdés
Mennyire használható még manapság a készülék? Másodlagos telefonként funkcionálna és nem lenne agyonhasználva sem.2020. jan. 24. 22:20
1/8 anonim válasza:
Most vennél egy telefont?
Akkor inkább 50E Ft-ért Redmi 8-at, ha mindenféleképpen okostelefon kéne.
2/8 A kérdező kommentje:
Vennék igen.
Emellett van “normális” telefonom, egy iphone 8 plus. Viszont a munkám miatt jobb lenne egy kisebb, de hasonló felépítésű telefon.
2020. jan. 24. 22:43
3/8 anonim válasza:
Szerintem inkább 6s t vegyél,sokkal jobb.
Vagy egy SE-t
Vagy xiaomiból a redmi 8a-t,olcsó,de mégis elég jó telefon
4/8 anonim válasza:
Azon az árkategórián vegyél inkább mást, szerintem nem éri meg.
Bár jól néz ki, de egy kicsivel drágábbab már 6s-t is lehet venni, szerintem az jobb lenne.
Persze ha te 5s-t szeretnél, akkor vedd azt, édesanyámnak már 4. éve az van és teljesen jó, csak az akksi néha szarakodik.
De ha csak telefonálgatni akarsz egy dizájnos készüléken, arra pont megfelelő lesz.
7/8 anonim válasza:
inkább iPhone se, vagy most fog kijönni az se2, bár nem tudom, mennyibe fog kerülni. akit ismerek mind 5-6 évig használták az 5s-t, de 2019-ben már nagyon nehezen használható volt az összes, nem tudom, miért, bár ha csak telefonálni akarsz vagy netezni lehet nem rossz ötlet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!