Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 6s-t venni 2020-ban?

Iphone 6s-t venni 2020-ban?

Figyelt kérdés
Szóval szeretnék egy iphone-t.. iphone 6s-ben vagy ip7-ben gondolkodok.. maximum 130.000 szánok rá, ti mit gondoltok? Melyiket érdemes megvenni? Vagy esetleg mit ajánlotok?
2020. jan. 7. 14:28
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
7 egyértelműen, ha iPhone-t szeretnél, de nem éri meg, helyette androidon itt a Mi 9.
2020. jan. 7. 15:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm.. androidom van de nem szeretem, mert nekem nehéz kezelni.. egyszer volt egy ipSE-m imádtam, de sajnos bele esett a vízbe és elromlott

Azt szeretem nagyon az IOS rendszerben, hogy nem bonyolúlt a beállítása (nekem) és könnyen kezelhető.. meg van rajta videostar, procreat, imovie stb. (Olyan alkmazasok amik nagyon jók de sajnos nincs androidra pedig jó lenne mert akkor tiktokon nem csak az Iphone-osok lennének olyan "menők" kipróbáltam a funimatet az alight motiont (de ezzel nagyon nehéz videót szerkeszteni :((.) Nem mondom azt, hogy az androidok nem jók, mert tudom, hogy jó telefonok csak nem az én világom :((

2020. jan. 7. 16:12
 3/4 anonim ***** válasza:
A 7 et válaszd a 6 ra csak szeptemberig lesz frissítés, nem vízálló(a7 igen) a7 ben jobb a processzor is szval inkább egy 3 éves technología mint egy 4
2020. jan. 7. 18:24
 4/4 anonim válasza:

Igazából már egyik se éri meg, de ha kéne választani akkor 7.

Ha valaki megengedheti magának, akkor 8, vagy afeletti iPhonet vásároljon.

2020. aug. 19. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!