Milyen telefont lesz érdemes venni 2020ban?
Sziasztok!
Kisméretű telefont szeretnék, de olyat ami 150k alatt van, és 2023ig tudnám használni. Gondolkodtam az Iphone 9-en, valamint a Samsung 11/11e-n amiket 2020 elején adnak ki, de nem tudom.. Tudnátok még esetleg mondani jó telefonokat, amik birják 2022/2023-ig?
Előre is köszönöm!
januárban vagy decemberben?
majd akkor kérdezd meg
#2 válaszoló: 2020 tavasz :))
Valóban még nehéz eldönteni, mert pár hónap, csak érdekelnek a vélemémyek.
Mikor volt utoljára 150k alatt az iPhone induló ára?
De megnyugtathatlak, a Galaxy S11 is jóval többe fog kerülni. (Az S10e van most 150k körül.)
Ezt így még kissé nehéz megmondani, csak tippelni tudok olyan telefonra, ami hardveresen brutális, és szoftveresen is megkapja még legalább a következő verziót! Ilyen például a Huawei P30 (sima), ami már most is 150 körül van, és tavasszal is még csak 1 éves típus lesz! Vagy még: Samsung Galaxy S10e, LG G8s ThinQ, vagy a Xiaomi Black Shark 2, ezeket akár már most is meg tudnád venni, és hardveresen a csúcsot képviselik, csak persze a szoftver kérdéses bennük, hogy meddig kapnak még frissítést! :/
De amúgy szerintem erre bőven ráérünk visszatérni tavasszal, miért sietted el a kérdést?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!