Milyen telefont lesz érdemes venni 2020ban?
Sziasztok!
Kisméretű telefont szeretnék, de olyat ami 150k alatt van, és 2023ig tudnám használni. Gondolkodtam az Iphone 9-en, valamint a Samsung 11/11e-n amiket 2020 elején adnak ki, de nem tudom.. Tudnátok még esetleg mondani jó telefonokat, amik birják 2022/2023-ig?
Előre is köszönöm!
10-es: ez a két gyártó, tényleg jó okostelefonokat tud kiadni 150E Ft-ért, de nem kis méretűek.
Amúgy meg kérdező - ott van az Unihertz is, érdemes rálesni a gyártóra, hátha piacra dobják az Atom utódját. Kis méretű is, strapa telefon is és sok minden jóval el van látva (pl. NFC, ujjlenyomat érzékelő, stb).
"Honnét tudod, hogy a kérdezőnek mekkora az igénye?"
Onnan, hogy veled ellentétben ő elolvasta a kérdést :P
Pontosan! Nem csak a kérdést kell nézni, hanem a leírást végigolvasni - ott van, hogy
"Sziasztok!
Kisméretű telefont szeretnék, de olyat ami 150k alatt van, és 2023ig tudnám használni."
Emiatt is írtam az iPhone 9-et, de azt a kérdező ugyancsak felvetette.
Nade hogy tovább válaszoljak - sajna a kis kijelzőjű telefonok ritkaság számba mennek. Új irány a hajlított kijelző, remélem ebben sikerül egy jót letenni az asztalra. Fold is ilyen - kicsi és nagy (már - már Tablet méretű) kijelző, de az ára,... na hagyjuk. Ez még a legelső olyan generáció, ami eljutott Hivatalosan Magyarországra. Későbbiek (mint a sima kijelzős okostelefonoknál) folyamán, remélem ilyen megoldású telefon is kapható lesz, 150E Ft-ért, mert az tényleg nagyon jó volna. Csak kérdés, mennyi évet kell még rá várni. Viszont a Motorola Razr 2019 is ilyen és abban is van potenciál. Klasszikus külső - izgalmas újítással lévő belső. Remélem ennek is lesz 2020-as kiadása, ami sokkal jobb lesz, mint a mostani (abban is vannak fura megoldások).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!