Melyik telefont érdemes megvenni ezek közül? (középkategóriában)
Szeretnék új telefont venni. A középkategóriás (50e-100e) telefonok közül kiválogattam párat:
Huawei P30 lite (kb. 83e). Szép és jó teló. A kamerái is jók. Láttam élőben
Honor 20 lite (kb. 78e). Ez is szép teló, kicsit régebbi. Kamerák terén gyengébb. Láttam élőben
Xiaomi mi 9 lite (kb.82e) Nem anyira tetszik, kamerák terén nem rossz. A kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó nem jön be.
Xiaomi redmi note 8 / 8 pro (68e és 78e) Nagy a kijelző, erős proci. Kamerák terén nem jó de nem is tragikus.
Samsung galaxy a50 (75e) A kamerái nem valami jók. Elég nagy. Az ujjlenyomat megoldása itt sem nyerő.Láttam élőbe
Még egy pár telefon amiken nem nagyon gondolkodtam mert valami nem tetszik rajta (tudom nagyon kritikus vagyok de sokáig használnám) : Honor 10 / 8x. Xiaomi Mi A3/ redmi 8t. Samsung a40 /a 30s.
Nem tudok dönteni. Egy párat láttam élőben is azoknak ez plussz pont. Ezek közül melyik a legjobb? De ajánhattok is jobbakat.
Fotózásra, zenehalgatásra (szóval a jack fontos), egy kis játékra és egyéb alap dolgokra ( telefonálás, youtube, közösségi médiák, egy két email stb.) használnám.
Köszönöm
Ezek közül a P30 lite-ot írtad "kedvencnek", tehát ha nekem az tetszene legjobban, azt is venném meg.
Hiszen miért vennék olyat ami valami miatt nem tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!