Debrecenben hol érdemes mobilt rootoltatni?
Figyelt kérdés
Tudom otthon is meg lehet csinálni de félek elrontom inkább olyanra bíznám aki nem először csinál ilyet. Főleg azért kellene mert kicsi a telefon memóriája és több alkalmazást kellene törölni.2019. nov. 30. 01:10
1/2 anonim válasza:
Bár én nem vinném semmilyen gsmbe a telefonom, de szerintem bármilyen gsmben megcsinálják, ez nem nehéz munka.
2/2 anonim válasza:
1.20000+ forint pár kattintásárt hatalmas lehúzás...
2.Jó esetben minden törlődni fog az eszközről rootoláskor, akár te csinálod akár más. Azért mondom hogy jó esetben, mert ha rootoló app-al csinálják (ami nem töröl semmit), akkor már van egy vírus a telefonodon.
3.Hogyha rootolva van egy telefon akkor sokkal sebezhetőbb vírusok számára, + a szimpla felhasználói hiba is javíthatatlanul tönkre tudja tenni.
4.Ezt a tárhelyből kifogyós problémát egy szimpla hard reset meg kell hogy oldja, a gyári bloatware nem foglalhat olyan sokat hogy megérje miatta.
Röviden:
A rootnak vannak minimális előnyei de ha belemész úgy hogy még csak nem is te rootoltad a telefont és nem mész utána a dolgoknak akkor csak szívni fogsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!