Melyik iphonet vegyem meg 2020-ban szerintetek?
Most ennyi erővel lehetne mondani, hogy aki BUSZON elővesz egy új iphone-t az milyen égő. Diiiiiiikkk a buszon? Há mé nem kocsival megy? Arra má' nem telik a vodafonos részletfizetés mellett?
Elmondom neked, hogy tavalyig én nyomógombos 10+ éves telefont használtam. Telefonáltam vele, meg sms-t írtam. Egy héten egyszer töltöttem fel, mire tölteni kellett azt se tudtam hol a töltő. Nem azért, mert nem volt pénzem jobbra. Nem kellett, minek? Belevágtam a táskámba, BÁRMELYIK zsebembe elfért, az se érdekelt, ha ott zutyálódott egésznap a kulcscsomó meg ilyenek mellett, mert nem lett úgyse semmi baja.
Egyszer találkoztam egy régi ismerőssel, megadta a számát, előveszem a telefont, úúú neked még mindig ez van. Ez bameg. Mert? Működik, nem kell féleteni és tök jó arra, amire használom.
Aztán úgy voltam vele, hogy nem akarok külön kütyüt mindenre, veszek valami telefont, aztán vettem majdnem háromszázezerért egyet a mediamarktban. Nem részletre, meg ilyenek. Kinéztem milyen telefont akarok, aztán meg se néztem máshol mennyi, mert nem számít, hazafelé útba esett. És tudod, ha üzetet kell írni, kvára hiányzik a szar telefonom, mert SOKKAL gyorsabban megírom az sms-t hüvelykujjal, mint ezen a ratyi virtuális billentyűzeten. Pedig nem újdonság, más eszközön sokat használtam addig is, mondom azt untam meg, hogy külön legyen egy rakás eszközöm, ezért vettem csak új telefont. És igen, az is égő lehet egyesek előtt, de sms-t írok. Pénzért.
Én is szívesen használnék nyomógombosat, ha megtehetném. 2016-ban váltottam SE-re, a nyomógombos telefont sokkal jobban szerettem, mint az érintőset.
Az emberek "ki milyen telót használ" típusú véleménye nem nagyon mozgat meg.
Jelenlegi bestbuy az iPhone XS, 196 ezerért már megkapod.
Ez az előző széria kisebbik csúcsmodellje.
Nem egy ismerősöm van, aki mindennapi telefonnak rendes gombosat használ, munkába, telefonálásra, pl. nem egy egyetemi oktatómnál láttam ilyet (30-as 40-es tanárok). Van, aki tart mellette egy nagyobb kijelzős, rendes okostelefont, de azt csak kikapcsolódásra használja, szóval nem utcára.
Az SE necces, a 7 még esetleg (a 8 meg kb ugyanaz, mint a 7). Ha lenne pénzem új iphone-ra, én mindenképpen xs-t vennék, szerintem nagyon szép, csak elég drága és nem is fog sokkal lejjebb menni az ára, az apple megmondta, hogy nem ez a cél, hogy a régiek elértéktelenednek. Az SE2-re viszont nagyon kíváncsi vagyok. Amúgy ízlések és pofonok, én pl. imádom a home gombot, mást meg lehet zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!