Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?...

Milyen telefont vegyek? Symbian vagy Windows Mobile?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni, hogy számomra mi lenne a legmegfelelőbb. Ha valaki tudna nekem segíteni. Felsorolni Pre-Kontra melyik a "jobb" megoldás.

Köszi

2008. nov. 19. 12:34
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
Ha belegondolsz, hogy sokkal több WM es es eszköz, telefon pda van, mint Simbis. De ezt neked kell eldöntened, a legjobb az lenne, ha elmennél egy teló boltba ahol ki tudod próbálni a gépeket.
2008. nov. 28. 13:02
 22/28 anonim válasza:
Ja, és sokkal több progi van WM re. Játékok, lejátszók stb.
2008. nov. 28. 13:39
 23/28 anonim válasza:
Még jó hogy több progi van hozzá :P elvégre microsoft:D a program mennyiséggel nincs baj, a minőséget meg szerintem is ki fogják majd javítani a telefonokra. Mondjuk én filmet biztos nem néznék telón de zenetermészetes ahhoz meg tökéletes egy WM-es teló.
2008. nov. 28. 14:52
 24/28 anonim válasza:
Miért nem? Egy 3.4 es kijelzőn már elég kellemesen lehet élvezni a filmet. :D
2008. nov. 28. 15:26
 25/28 anonim válasza:
Csak annyit tudok mondani hogy WM-et használj! Ezt én már kipróbáltam és nálam elég jól bevált! Ugyanazok az alkalmazások mint a gépemen szóval plusz tudást nem igényel! Én ezt tudom tanácsolni!
2008. nov. 28. 15:29
 26/28 anonim válasza:
Windows mobile használó vagyok, és aki még hezitál azon, hogy symbianos vagy WM-os telefont vegyen, annak mindenképp az utóbbit ajánlom, én nagyon meg vagyok vele elégedve!
2008. dec. 4. 11:07
 27/28 anonim válasza:
windows mobile az jobb lesz neked, mert jobb és kész. nerm kell túlbonyolítani.
2008. dec. 4. 11:51
 28/28 anonim válasza:
Azért nem úgy van az, hogy nem kell túlbonyolítani. A fórum ezért működik. Személy szerint én is a wm-et ajánlom, a most kapható wm-es készülékek szerintem lekörözik symbianos társaikat.
2008. dec. 11. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!