Milyen telefont vegyek? Symbian vagy Windows Mobile?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy számomra mi lenne a legmegfelelőbb. Ha valaki tudna nekem segíteni. Felsorolni Pre-Kontra melyik a "jobb" megoldás.
Köszi
2008. nov. 19. 12:34
1/28 anonim válasza:
Szia!
A részemről én a Windows Mobilet ajánlom mert tényleg pofonegyszerű használni ezeket a microsoft cuccokat és a szinte minden programjuk létezik telefonra is.
2/28 Nadi84 válasza:
Hát attól függ hogy mire szeretnéd használni. Ha videót szeretnél nézni, zenét hallgatni akkor Symbian, de ha inkább munkára szeretnéd használni, e-mailezés, dokumentumok szerkesztése... akkor jobb a Windows Mobile. Egyébként teljesen megfelelő a WM is a zene és videólejátszásra, szóval nem esel el ettől a funkciótól sem, ha ezt választod.
3/28 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal. A WM telók, főleg manapság sokkal több lehetőséget biztosítanak, mint a Symbianos telók. No meg az se mindegy, hogy milyen könnyen talál az ember, hozzájuk programokat, és WM re szerintem sokkal könnyebben lehet találni mint, Symbire.
4/28 anonim válasza:
Hát mégha csak zenehallgatáshoz is kell akkor is szerintem mobilra elég egy win. media player...
5/28 Nadi84 válasza:
Az mondjuk tény, hogy a Symbian kicsit előbb kezdte ezt a témát mint a Microsoft. A Symbian egy 369Mhz-es processor és 64MB rammal hasít mint a szél. A windows viszont kicsit gyengébb. De nem sokkal.
Meg kicsit drágább is, dehát ez így van rendjén, mert ugye a plusz funkciókat és a kényelmet meg kell fizetni.
6/28 anonim válasza:
Szerintem Windows mobile, egyértelmű. Majdnem minden van rajta ami asztali windowson (msn, böngésző, word, excel, paint) , ja és még google maps is.
7/28 anonim válasza:
Én a WM - mel rendelkező mobilokat preferálom nem kell elájulni az összes Apple -s cucctól.
8/28 anonim válasza:
Szia, igazából majdnem mindent elmondtak elöttem. Én is a WM-et preferálom a sokszínűsége miatt, több dologra alkalmas és most a honlapjukon nyerhetsz is vele. Meg ha meg nem vetted meg a kinézett készüléket akkor ajanlom neked szinten az oldalon levo 2 hetes tesztet ahol kiprobálhatsz egy LG telefont.
9/28 anonim válasza:
bár a symbian tényleg kiforrottabbnak tűnik mégis úgy gondolom érdemes a WM-et választani mivel elég sok kiaknázatlan lehetőség rejlik még benne amivel simán lekörözheti a konkurenciát
10/28 anonim válasza:
Én is csak a WM rendszert tudom ajánlani, sokkal jobban kezelhető mint más rendszerek. Ezen felül elég sok frissítés is található a tonnányi program mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!