Android, iOS, symbian, bada, vagy windows?
talán ezek közül az IOS a legjobb de csak azért mert jól van optimalizálva (mondjuk saját fejlesztésű és azért) mint az android !
az én sorrendem:
Android
IOS
Windows
Bada
Symbian
maga az OS-ek között az iOS mivel messze a legjobban optimalizált és legfejletebb.
Android ROM fözéssel iOS meg Jailbreak-el személyre szabható ennyit erről...
1. iOS
2. Windows Phone 7 Mango
3. Android
4. RIM
5. Symbian
6. MTK
Szerintem mindegyik egyformán jónak tekinthető, nincs tökéletes vagy a többinél jobb.
Mindegyiknek vannak erősségei, gyengéi...
Az hogy kinek melyik tetszik, vagy hogy melyiket tartja jobbnak a többinél, inkább megszokás, elvakult fanatizmus, vagy utálat kérdése.
Utolsó véeményét osztom!
De személy szerint a sorrendem.
1.iOS-WP7
2.RIM
3.Symbian-Android
4.Bada
5.MTK
Kinek mi tetszik, az Android es iOS kozott, nincs olyan nagy kulombseg, de a tobbi elegge le van maradva, esetleg a Windows tor fel most egy kicsit.
Nalam:
Android
iOS
Windows/BlackBerry
Bada
Symbian
Szerintem az android-ot nehéz így behatárolni, minden gyártó más felületet tesz rá, szerintem azokra is lekéne bontani:
-alap android (huawei)
-Touch Wiz[iOS copy-s] (samsung)
-HTC Sense (HTC)
-Sony Ericson
Volt már alkalmam mindegyiket használni. Íme:
1.Android : felhasználó barát op rendszer sok app kezelése se bonyolult stílusos, olcso
2. iOS - symbian Anna : iOS : sok appon kívül nagyon nem tudok mást felhozni, kezelése olyan amilyen, drága (ugye a telefon)
Symbian Anna: gyakorlatilag ellentéte(mégis egy kalapba veszem) kevés app de felhasználó barát kicsit lassú de olcsó
3. Windows Phone 7 : nokia meg mutatta mit tud de meg számomra kevés . Windows Mobile : igénytelen kevés app gyorsasága se a legjobb.
4. Többi op rendszer: itt a bada át tudom meg említeni hogy külsőleg hasonlít a samsung android ra nem rossz és viszonylag olcsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!