Android vs. IOS vs. Windows Mobile vs. Symbian?
Android
Mert szabad op.rendszer.
Könnyű a kezelhetősége, testreszabható.
Utolso 2-rol nem is beszelnek.
Android vs iOS lehet meg nehez kerdes.
Mindketto jo oprendszer, mindegyiknek van elonye/hatranya.
iOS legnagyobb hibaja, hogy csak iphone-ra van, ami egy nem gyengen tularazott telefon.
Meg ugye zart oprendszer is, bar ez szerintem a felhasznalok tobbseget nem erinti.
Az elonye, hogy nagyon konnyu kezelni, es kb lehetetlen elrontani benne barmit is, stabil, gyors.
Android legnagyobb elonye, hogy minden telora ramegy, gyors ez is, orrba-szajba testreszabhatod, mindent beallithatsz, tele van programmal (ios-en is van par, es ami ugymond nagyszam/hires program az mindkettot fent van), es ugye meg a 30000-res kis telokon is megtalalhato (de inkabb egy normalis telon jo androidozni).
Meg nekem az egesz android jobban bejon, a kinezete, 1-2 egyszeru de nagyszeru otlet, bejon ugy ahogy van
Én az androidot választanám, de csak erős hardverű telefonba.És, mint azt már előttem említették, nyílt forráskódú, és testreszabható, meg aztán millió alkalmazás van rá a marketen.Viszont a WP7 egy fél év múlva, mikor ősszel kilyön a mango frissítés, nagy vetélytársa lesz az androidnak.Az iossal csak az a baj, hogy csak ájfónra van, és annak az ár/érték aránya=0.A symbian meg egy kifutó oprendszer, nem tud már ujdonságokat, felmutatni, mint az android, meg az ios.Nem veszi már fel a versenyt, a mai oprendszerekkel.Ezért nem vennék okostelefonból nokiát.
Nálam a sorrend: Ios, Android, WP7, symbian
én a WP7-et választom (nem a WM-et!)
néhány év Windows Mobilozás után már meguntam ezt a folyamatos hekkelgetést, romozgatást, meg mindent, ami ezzel az oprendszerrel, meg az androiddal is jár.
iOS jó alternatíva lehetne, ha olcsóbban adnák a készülékeket. a WP7 viszont viszonylag olcsó, szép, gyors, egyre több program van hozzá és most már jön hozzá a magyar támogatás is.
ios: gyors, stabil, szép, 0 bug van benne, de nem testreszabható.
andriod: olcsó, gyors, stabil, jól testreszabható, de bugos
wp7: nincs pvn, erőltetett légies design, nincs multitask
symbian: nincsenek épkézláb alkalmazások, amúgy gyors, stabil, testreszabható, de a felhasználói élmény = 0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!