Android vs. IOS vs. Windows Mobile vs. Symbian?
fogalmam sincs, milyen bugok vannak benne. de bug nélküli rendszer nincsen. és ha ezt az oldalt végigpörgeted, kiszúrja a szemedet a sok "bug fix release"
Nekem ZTE Blade-em van Androiddal. Nem rossz, vagyis hát... rendszeresen újra kell telepíteni az Androidot, mert a hardver elég necces, épp csak futnak rajta az újabb dolgok és muszáj a legfrissebb os-el használni, mert az a leggyorsabb. Ez még nem is lenne nagyon gond. DE! GPS állandóan lefagy, teló újraindul, sok ROM-ot használtam már, AZ ÖSSZES így viselkedett!! Komolyabb játékok szintén újraindítják a telót. Mindez mondjuk egy Samsung Galaxy S-el (feleségemnek van) nem fordul elő, mert ott komoly hardver van, az bír gyári ROM-al is mindent. De újabb DE! Ez pedig a Market. Ami egy elképesztően kibasszuttolnagy szemetesláda!!!!! Egyszerűen nem találni rajta értelmes programokat!! Még mikor Nokiát használtam, letöltöttem 4-5 symbian-os játékot és egy évig el voltam velük, mert jók voltak! Erre a szarra már vagy 100-at letöltöttem és talán 2-3 volt közülük használható. De már meguntam őket és ha megint szeretnék 1-2 jó játékot találni, le kell töltenem megint 100-at mire megtalálom... és a szarrakás napról napra csak nő! Mert mikor nyomi gyerek otthon kitalálja, hogy ő majd fejleszt androidra, összetákol valami fost és felrakja a marketre, és ilyenekkel van tele a világ... a f.szom kivan már a markettel a nyílt forráskódjával együtt...
De egy dologgal nem tudok vitatkozni, az Android olcsó, de ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!