Milyen telefont vegyek? Symbian vagy Windows Mobile?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy számomra mi lenne a legmegfelelőbb. Ha valaki tudna nekem segíteni. Felsorolni Pre-Kontra melyik a "jobb" megoldás.
Köszi
2008. nov. 19. 12:34
11/28 anonim válasza:
Azért olvasgass utána, elég sok hátránya is lehet, ha nem tudod kellőképpen használni a rendszert. Nagyon sok windowsmobileos okosság van a neten, fórumok, oldalak stb.
12/28 anonim válasza:
Én jobban szeretem a symbianos rendszert, de én inkább filmnézést preferálom, úgyhogy nekem nem kellenek ezek a businesses aplikációk.
13/28 anonim válasza:
Csatlakoznék az előttem szólókhoz, pláne, hogy a windows mobile-os kütyükre nincs megszabva mit pakolhatsz rá, ellentétben a sokat emlegetett ájfónnal;)
14/28 anonim válasza:
Hát ha teheted akkor WM-nek valamelyik verzióját próbáld ki! Egyrészt már ismert és a PC piacon elég kiforrott! Tehát csak a WM! Legalábbis nálam az ami bejön!
15/28 anonim válasza:
Ahogy itt olvasom sokkal többen ajánlják a wm et, én is vásárolni készülök egy WM rendszerű telót, most megnyugodtam:)
16/28 anonim válasza:
Én most fogok ks20 at venni, az is Windowsos, és nagyon jó. Szerintem érdemes azt választanod, nagyon sokat tud.
17/28 anonim válasza:
nem csodálom hogy nem tudod eldönteni mert igazából mindkettő elég jó, de ha választanom kéne akkor én a WM-re szavaznék a részemről mert minden microsoft terméket megcsináltak a telcsikre is és így könnyen fel tudod őket tenni és még össze se fog akadni.
18/28 anonim válasza:
Nem is tudtam, hogy a windows mobilra is van jó megtudni :p
Utána olvastam egy kicsit hogy mi is ez valójában az igazat megvallva elég nagy fantáziát látok benne. Bár az ára az nem gyenge... de ha az én friss inóimra is kíváncsi vagy akkor egyértelműen WM. Sok sikert a vásárláshoz.
19/28 anonim válasza:
WM, sokkal megbízhatóbb, de csak akkor ha üzleti telót akarsz. Ha nem akkor symbi
20/28 anonim válasza:
Szerintem felesleges WM mobilt venned hogyha nem használod ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!