Miért jobb otthon villanykancsóban forralni a vizet, mint lábosban?
A számításoddal nincs semmi gond, mint ahogy az enyémmel se! Lehet, hogy neked az nem tetszett, hogy nem a hivatalos SI-rendszer szerint számoltam?
Végeztem egy kísérletet.(Nincs se forralókancsóm se gáztűzhelyem. Villanytűzhelyem van és még a fűtéshez is villanykazánom van.) Egy kb. 7-8 literes fazekat megtöltöttem hideg vízzel, feltettem a tűzhelyre(1500W) fél óra múlva még simán bele tudtam tenni a kezem. Itt abba hagytam. Ezután lehűtöttem az edényt és újra megtöltöttem hideg vízzel, beletettem a közepébe egy nyeles merülőforralót(800W), negyed óra múlva nem tudtam belenyúlni.
Köszönöm a bíztatást, de nem akarok politikus lenni :)
Maradok a "kaptafánál".
ügyes vagy. Adaléknak teljesen jó. Villanytűzhely, kontra merülő forraló.
mindazonáltal továbbra sem látom, miben nincs igazam...
Többek között abban, hogy ilyen nagyképűen reagálsz!
Valamint abban, hogy ha valaki nem ért veled egyet akkor az szerinted hülye. Ennek ellenére én mindig úgy írtam, hogy meg ne sértselek és elismertem/elfogadtam a véleményedet.
Ha neked úgy tetszik használj gáz+lábast; én maradok a villanynál. Ha neked úgy tetszik felőlem használhatsz gázlámpát vagy gyertyát is vagy a számítógéped helyett logarlécet (ha tudod egyáltalán, hogy mi az)!
Sok sikert!
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!